Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №490 від 03.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

За дії тренера поплатилася команда

За дії тренера поплатилася команда

Як і торік до фіналу зимової першості міста з футболу вийшли рівненський “Хімік” та “Сокіл” із Садового (останні в 2010 році носили наз-ву “Північ”). Якщо чвертьфінали турніру пройшли без ексцесів, то півфінал між “Хіміком” та “Славією” став найскандальнішим матчем усього раунду змагань.

Спочатку в суботу відбулися чвертьфінали. Один із фаворитів нинішньої першості, рівненська “Славія”, знову не залишила жодних шансів своєму опоненту. Цього разу від лідера постраждав ФК “Малинськ” - 0:3. У найцікавішій грі чвертьфіналу “Хімік” після нічиєї в основний час 1:1, у серії післяматчевих пенальті здолав “Водник”. Дещо несподівано до півфіналу пробилися гравці “ДЮСШ Верес-93”, які з мінімальним рахунком здолали верхівську “Вікторію” - 1:0. І в останній грі 1/4 фіналу “Сокіл” із Садового не мав проблем із “Каламбуром” - 3:1.

А от півфінал “Славії” між “Хіміком” став справжнім футбольним трилером-бойовиком. Рівненське дербі в основний час закінчилося нульовою нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті не витримали нерви в одного з тренерів “Славії” Сергія Дьомушкіна. А трапилося все так. Після того, як гравці “Славії” не зуміли реалізувати два одинадцятиметрових, трапилася сутичка між голкіперами суперників, “хіміком” Миколою Фокіним та “слав’янином” Андрієм Мозеровим. У результаті сутички Фокін впав на снігове поле та почав корчитися в “неймовірних” муках, а “боксер” Мозеров отримав червону картку. І такі дії Миколи Фокіна визвали гнів у граючого тренера “Славії” Сергія Дьомушкіна, який накинувся на голкіпера “Хіміка”. Головний суддя матчу вирішив припинити подальше пробиття пенальті та прийняв рішення зарахувати “Славії” технічну поразку через “неспортивну поведінку одного з тренерів команд”. Таким чином підопічні Миколи Конька вийшли до фіналу цьогорічної першості міста з футболу.

В іншому півфіналі “Сокіл” зумів уже в дебюті зустрічі повести в рахунку завдяки точному удару Юрія Гриценка, а далі вже “садівчани”, в основному, грали на утримання мінімальної переваги. Підопічні В’ячеслава Шекеля із “ДЮСШ Верес-93” приклали максимум зусиль, аби хоча б вирвати нічию, проте всі їх намагання виявилися марними. Тож у головному матчі турніру “хіміки” поміряються силами із “Соколом” із Садового.

03.03.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 03.03.2011p. 
На головну сторінку