Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №491 від 10.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вояж під кайфом

Розбив авто роботодавця

Розбив авто роботодавця

Нещодавно з автомобільної стоянки селища Вересневе, що біля Рівного, зник автомобіль власника. З’ясувалося, що 21-річний мешканець Кузнецовська Олександр, який там працював, вирішив покататися на “Мітцубісі Паджеро” свого роботодавця.

Прийнявши разом з друзями дозу амфітаміну, хлопці рушили на пригоди. Четверо одурманених молодиків каталися і розважалися, аж поки комусь із них не прийшла ідея відвідати рідні місця в Кузнецовську, що майже в ста двадцяти кілометрах від Рівного. Чорний “Паджеро” взяв курс на північ області.

Вранці господар автомобіля був у подиві, коли не побачив його на своєму звичному місці і відразу ж звернувся по допомогу в міліцію.

Розшукуваний позашляховик побачив біля Сарн наряд ДПС. На вимогу зупинитися, водій відреагував негативно. Додавши швидкість, він намагався сховатися. Влетівши у місто, і, незважаючи на пішоходів та світлофори, “Паджеро” неодноразово створював небезпечні аварійні ситуації. До переслідування позашляховика залучилися відразу три патрульні автомобілі. Перегони закінчилися на вулиці Київська у Сарнах, коли інспектори ДАІ блокували автомобіль зловмисників. Вже за кілька секунд після примусової зупинки водій і всі пасажири “Мітцубісі” лежали на снігу в наручниках.

На місце затримання прибули працівники міліції, які під час огляду водія і пасажирів з’ясували, що усі вони вживали наркотики.

Після небезпечного вояжу веселої компанії, неабияк пом’ятий позашляховик вимагає ремонту. Проти затриманих порушено кримінальну справу, проводиться слідство.

З початку року тільки у Рівненській області працівники ДПС затримали 1090 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

10.03.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.03.2011p. 
На головну сторінку