Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №492 від 17.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Конкурс для вагітних

З березня до середини травня у Рівному проходитиме конкурс для вагітних “Пузата мама”. 10 вагітних рівнянок доведуть, що бути матір’ю - це красиво і модно. Для учасниць конкурсу проведуть низку тренінгів та фотосесій, а закінчиться конкурс модною вечіркою.

Як розповідає голова оргкомітету конкурсу Юрій ДЮГ, героями шпальт газет та екранів телебачення мають стати не тільки моделі і політики, а й матусі. Родзинкою конкурсу є те, що авторкою ідеї та обличчям конкурсу є вагітна журналістка Оксана Кравець.

На Дикого зрубали верби

У рекреаційній парковій зоні рівненського Гідропарку, яка прилягає до ринку ТЦ “Дикий” знищили зелені насадження. Керівник підприємства розповів, що вирубку дерев здійснили за його вказівкою, оскільки територію “Гідропарк-1” обслуговує саме його структура. Дерева зрізали, щоб ті не пошкодили торгові точки.

За свою самодіяльність пана Дикого можуть притягнути до адміністративної відповідальності, оскільки міське управління ЖКГ мало надати дозвіл на вирубку, але за ним чомусь не звернулися.

Рівнераду знову пікетуватимуть

Цього разу пікетувальники, зокрема, активісти УНП, вимагатимуть від депутатського корпусу прийняти звернення до Кабміну та Президента про неприпустимість підняття тарифів на комунальні послуги. Як відомо, вже найближчим часом уряд планує підвищити тарифи практично на всі види комунальних послуг.

Добровольці патрулюватимуть місто

Розпочало роботу нове громадське об’єднання “Добровільний загін сприяння міліції “Захисник”, до складу якого входить 12 осіб. Учасники об’єднання допомагатимуть при проведенні рейдів, профілактичної роботи з певними категоріями населення, а також забезпеченні порядку під час масових заходів.

Добровольці навіть не дочекались офіційного затвердження керівного складу та статуту об’єднання міськвиконкомом і розпочали роботу.

“Чайка” нарешті починає

ОДА та власник автостанцій підписали договір про обслуговування пасажирів та перевізників на внутрішньообласних маршрутах. Відтак, вже найближчим часом визначать перші пробні рейси. За словами заступника голови ОДА Володимира НОВАКА, вибиратимуть з-поміж перевізників, котрі обслуговують Сарненський напрямок.

Загалом, новозбудована автостанція розрахована на 300 маршруток.

Для зручності відкорегували й роботу міських маршрутів. Продовжили шлях 56-го та 50-го напрямків, а також впровадили новий - 36-ий, сполученням вул. Струтинської (стоянка “МЖК”) - мікрорайон Ювілейний (ПК “Хімік”).

Скандал закінчився директором

У скандальному Рівненському економіко-правовому ліцеї новий директор. Ним став Петро Коваль, який останні чотири роки працював інспектором у міському управлінні освіти. За спеціальністю - вчитель географії та історії.

17.03.2011



Рівне-Ракурс №10 від 17.03.2011p. 
На головну сторінку