Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №493 від 24.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини ДАІ

Без документів на вантаж…

На автодорозі “Київ-Чоп” поблизу села Опарипси Радивилівського району працівники ДАІ зупинили автомобіль “Фольксваген”, під керуванням 28-річного мешканця Житомирської області Олександра.

Водій перевозив запасні частини до автомобіля “KIA PREGIO” без відповідних документів на вантаж. Враховуючи, що в Україні до списку викрадених авто входять і автомобілі “KIA” моделі “PREGIO”, правоохоронці не виключили можливість, що цією вантажівкою перевозяться “донорські запчастини” з викрадених раніше та розукомплектованих іномарок. Для з’ясування питання автомобіль з вантажем доставили у Радивилівський РВ УМВС.

Присів на рівній дорозі

Близько четвертої ранку на Проспекті Миру в Рівному зупинили автомобіль ВАЗ-21063 під керуванням жителя Здолбунівського району 25-річного Миколи. “Жигулі” були сильно перевантажені і “присідали” на задні колеса, навіть на рівній дорозі. Наряд ДАІ, котрий побачив цю дивну картину, вирішив ближче познайомитися з водієм, який так безжалісно ставиться до свого автомобіля. При огляді ВАЗу вартові доріг знайшли 15 мішків з аміачною селітрою. Водій документів на вантаж не мав.

Ліс рубають - тріски летять

На вулиці Соборна у Володимирці затримали автомобіль ДАФ, водій якого перевозив 30 кубометрів соснових дощок. Документи на лісоматеріали були сумнівні, тож з’ясовувати істинне походження деревини тепер будуть правоохоронці. В інспекторів, які щодня перевіряють десятки автомобілів і мають досвід, виникла серйозна підозра у тому, що накладні, за якими перевозили матеріали, є підробкою.

Намагався ошукати офіцера ДАІ…

Жителя села Біла Криниця, що у Рівненському районі, 25-річного Валерія впіймали на гарячому. Несумлінний водій вирішив ошукати офіцера-адмінпрактика служби ДАІ та погасити штраф за порушення правил дорожнього руху квитанцією, яку він виготовив на копіювальній техніці. Липовий платіжний документ з явними ознаками підробки вилучили та направили на експертизу, а пан Валерій змушений спілкуватися зі слідчими.

“Снайпер” гуляла Костополем…

На вулиці Вінніченка в Костополі працівники ДАІ затримали жіночку, яка відкрито переносила у руках пневматичну рушницю з оптичним прицілом без чохла. У 49-річного “снайпера” із райцентру не було документів на цю зброю. Рушницю з оптичним прицілом у жінки вилучили та направили на дослідження в науково-дослідницький експертно-криміналістичний центр для з’ясування, чи не використовувалась саме ця незареєстрована зброя у злочинних цілях.

Фальшивкою за проїзд…

За допомогою до інспекторів ДПС ДАІ на автостанції в місті Дубно звернувся водій маршрутного таксі. Наряд ДАІ, що саме був неподалік затримав у салоні його автобуса 27-річного Олега, який за проїзд у маршрутці намагався розплатитися підробленою купюрою номіналом 50 гривень. Парубка затримано, а купюру направлено на дослідження до експертів.

24.03.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.03.2011p. 
На головну сторінку