Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №494 від 31.03.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конкурс

Кузьма знову провів “Міс Рівненщина”

Кузьма знову провів “Міс Рівненщина”

23 березня на головній сцені області - в облмуздрамтеатрі відбувся довгоочікуваний та феєричний фінал конкурсу “Міс Рівненщина - 2011”, який організувало агентство моделей “Панна”. Ведучим конкурсу став лідер відомого усім гурту “Скрябін” Кузьма.

Двадцятка переможниць відбіркових конкурсів у вщент заповненій залі драмтеатру (а це близько 600 місць) змагалися за головну корону Рівненщини. Всього це грандіозне дійство тривало близько чотирьох годин і жодної хвилини не дозволило сумувати: виступ моделей супроводжувався піснями та танцями, жартами Кузьми та розіграшами для глядачів. До речі, для глядачів було чимало подарунків, серед яких сертифікати на знижку у відомих магазинах Рівного, можливість безкоштовного відвідування фітнес-центру, квитки на фінал конкурс “Міс Україна - 2011” тощо.

При вході кожному глядачеві роздавали анкетку для голосування за учасницю, яка найбільше сподобалася, тобто за дівчину, яка стане володаркою титулу “Міс Глядацьких симпатій”. І коли Кузьма оголосив перерву для голосування, вийшла майже вся зала (!), щоб зробити свій вибір.

Отже, час зазначити цьогорічних володарок титулів головного конкурсу краси Рівненщини:

“Міс Чарівність” - Яна Герус (Дубенський район);

“Міс Спорт” - Катерина Дікіджі (Рівне) - дворазова чемпіонка Європи з плавання;

“Міс Фото” - Катерина Рощук (Рівненський район);

“Міс Дружба” - Оксана Радкевич (Млинівський район);

“Міс Талант” - Юлія Бойко (Володимирецький район) - учасниця національного відбору дитячого “Євробачення” ;

“Третя віце-міс” - Роксолана Мануйлик (Рівне);

“Друга віце-міс” - Вікторія Сива (Корецький район);

“Перша віце-міс” - Оксана Адамець (Рівне).

Вперше за чотири роки переможницею обласного конкурсу краси стала представниця району. 19-річна студентка Європейського університету Катерина КАЛИНЯК з Костопільського району стала кращою на думку журі та глядачів (її обрали як “Міс Глядацьких симпатій”). Тепер красуня представлятиме Рівненщину на національному конкурсі “Міс Україна”.

- До участі в цьому конкурсі я старанно готувалась більш ніж півроку. Дуже хотіла виграти, тому намагалася на фіналі презентувати себе якомога краще, - зізналась щаслива переможниця. - Коли оголосили “Міс Глядацьких симпатій” - раділа. А коли дізналася, що думка журі співпала із залом… Це був шок.

Тепер дівчині доведеться готуватися ще більше. Адже не за горами участь у фіналі “Міс Україна”, інших всеукраїнських та міжнародних конкурсах, де компанію переможниці складуть й інші успішні учасниці конкурсу.

Організатори конкурсу “Міс Рівненщина - 2011” попрацювали на славу і на глядачів чекала приємна та затишна атмосфера заходу, цікаві конкурси, вродливі обличчя юних учасниць… Номери, пісні, танці, виходи дівчат, ціла злива повітряних кульок, які посипалися на глядачів із балкону наприкінці заходу - усе виглядало доречно і гармонійно вписувалося у концепцію вечора. Конкурс присмачили виступами гурту “Асіта”, Сашка Невже, етно-театру “Дуліби”, шоу-балету “Алекс”, танцювальних колективів “Діалог” та “Едельвейс”.

31.03.2011Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 31.03.2011p. 
На головну сторінку