Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №232 від 23.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Презентація

Великий спідвей повертається до Рівного

Великий спідвей повертається до Рівного

У неділю, 19 березня, в міському Палаці культури “Текстильник” був аншлаг. Цього вечора зал Палацу й близько не зміг вмістити всіх бажаючих побачити на власні очі презентацію нового складу спідвейного клубу “Рівне-Україна”, що вже за кілька тижнів розпочне боротьбу спочатку в чемпіонаті другої польської ліги, а трохи згодом – і в міжнаціональній російській лізі.

Організатори презентації влаштували справжнє свято для шанувальників спідвею, котрі мали змогу поспілкуватися зі своїми кумирами та взяти у них автографи.

Ведучий програми, людина, котра вже впродовж багатьох років коментує майже усі спідвейні гонки, які відбуваються в Рівному, - В’ячеслав Крижанівський, - розповідав глядачам про історію місцевого спідвею. Далі, під овації залу, на сцену почали виходити гонщики команди “Рівне-Україна” та їх наставник Віктор Кузнєцов. Тренер спідвеїстів зазначив, що цього сезону рівненська команда налаштована на боротьбу за найвищі місця в усіх змаганнях, у яких братиме участь. Тим більше, додав Віктор Кузнєцов, що всі необхідні умови спонсори для цього створили. А щоб остаточно переконати вболівальників у серйозності своїх намірів, у вестибулі Палацу організатори виставили нещодавно закуплені спонсорами мотоцикли, на яких гонщики “Рівне-України” вже незабаром виїдуть на гареві доріжки мототреків, й продовжуватимуть приносити славу нашому спідвею.

Завершувався спідвейний вечір концертом за участю популярних рівненських естрадних виконавців.

У сезоні 2006-го року кольори рівненської спідвейної команди “Рівне-Україна” захищатимуть:

1.Ігор Марко.

2.Віктор Гайдим.

3.Ярослав Хампель (Польща).

4.Рафал Осумек (Польща).

5.Пьотр Дим (Польща).

6.Данило Іванов (Росія).

7.Петро Велесик.

8.Олександр Бородай.

9.Олег Немчук.

10.Володимир Омелян.

11.Олександр П’ятничко.

12.Андрій Кобрин.

13.Максим Юрійчак.

23.03.2006Павло ДУТКО



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2006p. 
На головну сторінку