Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №495 від 07.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

П’яний “поцілунок” біля нової автостанції

П’яний “поцілунок” біля нової автостанції

У перший день роботи нової автостанції на вулиці Гагаріна в Рівному перехожі говорили не тільки про впровадження в дію новоствореного сучасного автовокзалу, а й про аварію, яка сталася навпроти.

Близько 13 години водій маршрутного таксі “Рівне-Ходоси” Петро спокійно їхав з боку вулиці Грушевського у напрямку Льонокомбінатівської. Коли ж зупинився на червоний сигнал світлофора, раптом відчув сильний удар в задню частину маршрутки. На щастя, пасажирів в салоні не було, адже водій щойно виїхав з ремонту, аби здійснити свій перший рейс від “Чайки”.

Зі слів Петра, після удару він вийшов з мікроавтобусу і побачив, що “Шкода”, яка “поцілувала” його в задню частину, почала диміти. Водій легковика схилився на кермо, тому Петро поцікавився, чи добре той себе почуває. Незважаючи на те, що чоловік ледь вийшов з автівки, запевняв, що з ним все добре.

Наряд ДПС, який прибув на місце пригоди, перевірив документи у горе-водія. Ним виявився мешканець Костополя Микола. На здивування інспекторів, чоловік керував автівкою не лише без посвідчення водія, але й не мав документів на “Шкоду”. Автомобіль взагалі належить громадянину Республіки Білорусь.

Не важко було помітити і те, що молодик знаходився у стані алкогольного сп'яніння, вів себе досить абсурдно і неадекватно. То сварився, то намагався комусь зателефонувати, а коли це в черговий раз зробити не вдалося - жбурнув телефон об землю. Що й казати про сильний запах перегару… Згодом алкотестер підтвердив підозру працівників ДАІ та свідків. Відтак, такий собі піт-стоп обійдеться Миколі відразу у три адмінпротоколи.

07.04.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.04.2011p. 
На головну сторінку