Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №496 від 13.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Керівника філармонії - змінили

Директором Рівненської обласної філармонії замість Миколи Орешка призначили Олександра Тарасенка. Своє рішення заступник голови ОДА Олексій Губанов пояснив таким чином: “Сьогодні керівник закладу має займатися як творчою роботою та підвищенням іміджу філармонії, і не лишень на обласному рівні, так і бути хорошим менеджером. Дбати і про внутрішню, і про зовнішню гармонію”.

Олександр Тарасенко закінчив Київську державну консерваторію ім.П.Чайковського і до останнього часу залишався доцентом кафедри музичного мис-тецтва РДГУ.

Рівненські техніки - найкращі

Переможцем у командному заліку з трасового автомоделізму на Кубок ім.В.Прокоповича серед учнівської молоді стала команда обласної станції юних техніків з Рівного. Цьогоріч відкрита першість міста зібрала 6 команд: три з обласного центру, дві - з Дубна і одна - зі Здолбунівського району.

Хомко поїхав у США

Міський голова Рівного вилетів у Сполучені Штати на запрошення Конгресу країни. Більшість часу мер проведе у Техасі, де матиме можливість познайомитися з керівниками міст, ознайомитися з наповненням тамтешніх бюджетів та роботою органів місцевого самоврядування. На повернення голови слід чекати лише напередодні Великодня.

Роботи Майструка забирають до Вашингтону

Роботи з фотоальбому “Погляд з вікна” відомого вже не лише у Рівному майстра фотографії Олександра Майструка 20 квітня експонуватимуть у Вашингтоні. Протягом тривалого часу митець спостерігав, як змінюється світ з вікна своєї квартири, мабуть, саме тому його роботи є такими неповторними.

Містобудівну діяльність врегулювали

Закон України “Про регулювання містобудівної діяльності” розставляє крапки над “і” у багатьох питаннях. За словами заступника начальника управління містобудування та архітектури Сергія Боліщука, серед ключових інновацій Закону - пріоритетність Генерального плану міста. Тож, приймаючи рішення про виділення земельної ділянки, депутати зобов’язані одночасно враховувати й подальше її використання власником. У протилежному випадку, управління відмовлятиме забудовнику в подальшому використанні земельної ділянки.

Ось-ось міський

При передачі КП “Рівнеоблводоканал” у власність громади міста Рівного підприємству потрібно отримати погодження у Рівненському, Здолбунівському та Гощанському районах. Комунальники запевняють, що як і раніше обслуговуватимуть увесь майновий комплекс, тобто відповідатимуть за капітальні та поточні ремонти мереж, насосних станцій і очисних споруд. Відтак, якість водопостачання та водовідведення буде на належному рівні.

13.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2011p. 
На головну сторінку