Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №496 від 13.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

За звичним сценарієм

За звичним сценарієм

В останній грі першого етапу чемпіонату України з футзалу у вищій лізі МФК “Кардинал-Рівне” приймав львівський “ТВД”. І знову земляки повторили свій традиційний фокус: спочатку забезпечили солідний гандикап у кілька м’ячів, а потім ледь не дозволили суперникам зрівняти рахунок.

МФК “Кардинал-Рівне” - “ТВД” - 6:5 (4:1).

Рівне: Пітуля - Піддубний, Маринюк, Тригубець, Паршиков - Танський, Сондак, Волянюк, Чеботарьов, Басіч, Когут.

Львів: Дегтяренко (Колтко, 6) - Кордоба, Денис, Вахула, Шурак - Маржановський, Ткачук, Саківский, Киндій, Кузь, Хавер.

Голи: Тригубець (4 - с пенальти), Піддубний (8, 9, 23), Басіч (12), Чеботарьов (25) - Шурак (14), Кордоба (27), Кузь (33), Ткачук (36), Маржановский (40).

Справжню гольову феєрію влаштували в суботу в приміщенні ДЮСШ №4 гравці МФК “Кардинал-Рівне” та львівського “ТВД”. 11 м’ячів на двох - хороший та видовищний для уболівальників матч, але аж ніяк не для головних тренерів обох команд. Уже на четвертій хвилині зустрічі Сергій Тригубець заробив пенальті, яке сам і реалізував. Далі настала черга ще одного досвідченого гравця нашої команди, Сергія Піддубного, який на восьмій та дев’ятій хвилинах двічі розписувався у воротах Романа Колтка. А невдовзі Олександр Басіч довів рахунок до розгромного - 4:0. Єдине, на що спромоглися гості в першому таймі - це відквитати один м’яч. Після перерви, здавалося б, рівняни взялися за справу ще серйозніше. Спочатку на 23-й хвилині кращий у нашому складі гравець Сергій Піддубний записав до свого активу хет-трик, а за хвилину Олег Чеботарьов насолив своєму колишньому клубу, довівши перевагу господарів до п’яти м’ячів - 6:1. А далі нашу команду немов підмінили й в рамку, яку захищав Андрій Пітуля почав влітати м’яч за м’ячем. На щастя для рівнян гостей на більше не вистачило й матч завершився валідольною перемогою МФК “Кардинал-Рівне” із рахунком 6:5. Тепер на підопічних Юрія Баховського чекають ігри плей-оф до трьох перемог із потужним “Єнакієвцем”. Перші ігри наш клуб проведе вдома 15-16 квітня.

Юрій Баховський, головний тренер “Кардинала-Рівне”:

- Пропускати голи на останніх хвилинах матчу - стає нашим фірмовим почер-ком. Добре, що поки такі помилки не стають фатальними. Перед грою я говорив хлопцям про те, що суперник дуже добре організований. Уже кілька сезонів поспіль “ТВД” має одну з найкращих захисних ліній в чемпіонаті. Добре, що сьогодні нам вдалося швидко забити чотири м’ячі. Саме цей гандикап приніс нам перемогу. Вважаю, що “Єнакієвець” наразі сильніший за “Кардинала”, але ми дамо бій супернику в кожному матчі.

Леонід Маковський, головний тренер “ТВД”:

- Для нас ця гра в цілому нічого не вирішувала. “Кардинал” відмінно почав матч. Ми ж перший тайм провалили. Абсолютно згоден з рішенням арбітра. Пенальті в наші ворота був очевидним. У другому таймі хлопці трохи розслабилися і зуміли нав’язати супернику боротьбу. На плей-офф будемо налаштовуватися зовсім по-іншому. Хотіли б, звичайно, зіграти з “Локомотивом”.

Усі снайпери “Кардинал-Рівне” у цьому чемпіонаті: Волянюк - 11 голів, Піддубний - 10, Паршиков - 7, Тригубець - 6, Чеботарьов - 6, Сондак - 5, Когут, Басіч - по 3, Волох - 1.

Команди завершили перший етап змагань на таких місцях: 1. “Енергія” - 39 очок, 2. “Ураган” - 37, 3. “Локомотив” - 35, 4. “Єнакієвець” - 34, 5. МФК “Кардинал-Рівне” - 34, 6. “Моноліт” - 27, 7. “ТВД” - 24, 8. “Шахатар” - 15, 9. “ПФС” - 10, 10. “ЛТК” - 6.

P. S. Команда “Шахтар” знялася зі змагань і в матчах плей-оф замість неї гратиме “ПФС”. У матчах до трьох перемог однієї з команд зустрінуться: “Енергія” - “ПФС”, “Ураган” - “ТВД”, МФК “Кардинал-Рівне” - “Єнакієвець”, “Локомотив” - “Моноліт”.

13.04.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 13.04.2011p. 
На головну сторінку