Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №497 від 21.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чергове протистояння

Під вікнами буде кабак?

Під вікнами буде кабак?

Збори мешканців гуртожитку на вул.Відінська,37 з часом переросли у справжній мітинг. А все тому, що під вікнами будинку, де вони проживають, на місці старого тиру планують побудувати двоповерхове кафе.

- Ми категорично проти будівництва чергового бару. Крім того, під нашими вікнами одразу ж зроблять туалет, - кричали жителі будинку. Інший негативний момент полягає у тому, що новобудова затулятиме сонячні промені, відтак у деяких кімнатах завжди буде затінок.

Головним опонентом протестувальників був голова асоціації будівельників Рівненщини Ігор Мічуда. За його словами, заклад який тут з’явиться, не порушуватиме спокій мешканців, бо ж це - двоповерхове дитяче кафе. Відтак, замість старого приміщення тиру, на місці якого зараз гадючник, постане культурний заклад. Тим більше, що фірма-забудовник “Терен” володіє актом на постійне користування цією земельною ділянкою і якщо мешканці чинитимуть опір, справа вирішуватиметься у суді.

Однак, обурені люди не вірять, що у закладі не продаватимуть спиртне.

- Ми вже знаємо ціну обіцянкам цієї фірми. Вона мала збудувати двоповерхове дитяче кафе з веселими клоунами, а по завершенню будівництва на другому поверсі розташувався коктейль-бар “Мармелад”, де торгують спиртними напоями, - наголошує мешканка будинку, член Громадської ради при ОДА Ольга Симончук.

Наразі Рівненська обласна організація УНП почала готувати депутатський запит на сесію Рівненської облради про неприпустимість будівництва бару у дворі гуртожитку.

21.04.2011



Рівне-Ракурс №10 від 21.04.2011p. 
На головну сторінку