Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №498 від 28.04.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Невдалий самостріл беркутівця

Ймовірно покiнчити життя самогубством намагався міліціонер РМОП “Беркут”, 22-річний сержант міліції Максим. Він ніс службу у районі вулиці Степана Бандери у Рівному і перебував у форменому одязі, коли в приміщенні диско-бару “Магнат” вистрелив із табельної вогнепальної зброї собі у підборіддя. Відповідне повідомлення від диспетчера станції швидкої допомоги телефоном надійшло в чергову частину Рiвненського МВ.

У нічному диско-барі “Магнат” Максим зустрів свою дружину, яка відпочивала зі знайомими. Незважаючи на те, що подружжя не проживає разом і планує розлучатися, після нетривалої розмови з екс-коханою Максим пішов на радикальний крок - в одному з приміщень закладу вистрілив собі у пiдборiддя із табельного пістолета “Форт-12”. У результаті самострілу медики діагностували у міліціонера вiдкриту проникаючу черепно-мозкову травму, забiй головного мозку, множиннi пошкодження лицевого скелету. Наразі його прооперували і він перебуває в нейрохiрургiчному вiддiленні Рiвненської ЦМЛ.

Інспекція з особового складу управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області проводить за цим фактом службове розслiдування і детально з’ясовує усі обставини, які могли наштовхнути молодого чоловіка на такий відчайдушний крок. Матеріали цієї справи передані у прокуратуру м.Рівне. Але як зазначають правоохоронці, Максим був попередньо тверезий.

На службі в органах внутрішніх справ Максим із квітня 2008 року. Чи працюватиме він там і надалі, вирішить керівництво міліції.

28.04.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2011p. 
На головну сторінку