Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №499 від 05.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Рух перекрили для параду

5 травня у Рівному марширували військові. Святковий парад з нагоди відзначення 70-ї річниці 13 Армійського корпусу проходив зранку і до обіду, тож рух авто- та електротранспорту на вулиці Соборна від кооперативного технікуму до Дубенської був перекритий.

Буде озеро

Виритий тогоріч котлован на Ювілейному міська влада планує привести до ладу. Через пробурену свердловину в штучну водойму запустять чисту артезіанську воду.

Боротьба триває

І досі триває судова тяганина щодо знесення самобудів біля міського колегіуму на вул.Шевченка та річки Устя. Ці дві будівлі були зведені всупереч чинному законодавству, а відтак, на думку чиновників, мають бут знесені.

До речі, справу щодо знесення добудови до житлового будинку на вул.Кіквідзе, місто виграло, тож незабаром за самобуд візьмуться виконавці.

Хомко здивував американців

Коли американці дізналися від міського голови Рівного Володимира Хомка про те, що у нас на муніципальному рівні діють партії, лише покрутили пальцем. Там у великому місті є всього лише шість депутатів, мер, який отримує символічну зарплату, сіті-менеджер, який фактично керує містом і отримує за це шалені гроші. І головне - жодних партій на місцевому рівні.

Нещасними випадками займуться надзвичайники

З 1 червня контроль за охороною праці та організацією розслідування нещасних випадків невиробничого характеру, їх облік та аналіз вестиме міське управління з питань надзвичайних ситуацій. Для цього штат збільшать на дві одиниці, забравши їх в управління праці та соцзахисту населення, яке опікувалося цими питаннями раніше.

Дістаємо з кишень

Грошей у бюджеті на все не вистачає, то ж влада запропонувала мешканцям кооперуватися. На умовах 50х50 на одній із вулиць Рівного будують каналізацію. На іншій - дорогу. Справа навіть не у грошах. “Цінувати будуть більше”, - зазначає міський голова. Бюджетні кошти також рівнян, як територіальної громади, але вони їх не відчувають, а от коли дістають із власної кишені…

Голі баби біля храму

Ганебний білборд просять зняти християни. Біля скульптури Богородиці, поблизу Воскресенського собору висить жінка в напівоголеному вигляді, яка пропагує ліпосакцію. Міський голова одразу наказав головному комунальнику зреагувати на прохання і зазначив, що перегородка з рекламою тимчасова, аби не перетворити місце перед собором на суцільну парковку. Згодом на тому місці буде парапет і дерева.

05.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2011p. 
На головну сторінку