Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №500 від 12.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сезон

На “Озерну” - з комфортом

На “Озерну” - з комфортом

“Рух поїздів дозволяю відкрити”, - оголосила у мікрофон начальник Рівненської дитячої залізниці Наталія Сєркова, і гудок локомотиву ознаменував про початок літнього сезону. Це чи не єдиний у Рівному гурток, який ось уже 62 роки перетворює відкриття міні-залізниці на яскраве дійство, на яке охоче приходять подивитися пересічні рівняни: дорослі і малеча.

Цьогоріч, окрім юних залізничників та випускників, на свято завітали заступник начальника Рівненської дирекції залізничних перевезень Микола Голік і начальник відділу кадрів Богдан Ожук, голова теркому профспілки Анатолій Протащук, голова профкому дирекції Наталя Морозова тощо. Така кількість поважних гостей - найкраще свідчення важливості гуртка для розвитку наступного покоління працівників залізничного транспорту.

За словами начальника Рівненської дитячої залізниці Наталії СЄРКОВОЇ, незважаючи на те, що за 62 роки існування на Малій Рівненській сталося чимало змін (замість паровозу з’явився тепловоз, дерев’яні вагони змінили на металеві), обличчя дитячої залізниці й досі молоде.

- Будівництво дитячої залізниці у далекі повоєнні роки було важким, - зазначив голова теркому дирекції Анатолій ПРОТАЩУК. - Однак, незважаючи на тотальне безгрошів’я, держава піклувалася про своє майбутнє, плекала міцні залізничні кадри.

У цілому, дитяча залізниця є стартовим майданчиком для виходу на фініш - на великі українські залізниці. Що ж до тих, хто не пов’язав у подальшому свою долю із залізничним транспортом, то вони завжди пишатимуться тим, що були випускниками Рівненської дитячої залізниці, адже цей час ні для кого не минув дарма.

12.05.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2011p. 
На головну сторінку