Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №500 від 12.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Шовковський відвідає Рівне

Воротар київського “Динамо” та збірної України Олександр Шовковський вже незабаром завітає до Рівного. Він буде спеціальним гостем дитячого футбольного турніру “Кубок майбутніх чемпіонів”. Нагадаємо, у минулі роки нагороджувати юних рівненських футболістів приїздили Тарас Михалик та Сергій Ребров. Триватиме турнір з 1до 16 червня. Участь у ньому візьме 33 команди міських шкіл. До ігор допускаються учні молодших класів. Причому разом можуть грати як хлопці, так і дівчата.

З Пагорба Слави летіли листи

Заходи, організовані до Дня перемоги, завершалися у Рівному символічною акцією “Листи пам’яті”. Для присутніх читали фронтові листи, написані солдатами для найрідніших людей, які зберігали, як реліквію. Потому у вечірнє небо піднялося більше сотні повітряних кульок-ліхтариків, до яких прикріпили трикутники-листи як символ миру.

Боржники на контролі

Жити в борг чи відчувати себе боржником - ситуація не з кращих. А надто, коли йдеться про боргові податкові зобов’язання. Станом на 1 травня 2011 року в рахунок податкового боргу до Зведеного бюджету надійшло 7911 тис. грн, до Державного бюджету - 6631,8 тис. грн.

На початок травня 2011 року загальна кількість боржників складає 546 платників податків. Найбільшими боржниками у Рівному наразі залишаються: ППФ “Біна”, ПБП “ПВС”, ТОВ “Літа Холдинг”, ПОГ “Інвабуд” та ТОВ “Рівнеспецбудінвест”.

Обстежували безкоштовно

Медичне обстеження рівнян проводили напередодні Всесвітнього дня Червоного Хреста волонтери. Робили передусім УЗД щитовидної залози, адже після Чорнобильської катастрофи таке обстеження варто проходити щороку. Крім того, усім бажаючим міряли артеріальний тиск, консультували з приводу різних захворювань та знайомили з азами першої медичної допомоги.

“Тріада” тепер з “Демосфеном”

У боротьбі за кубок “Демосфена” кращою ораторською командою виявилася “Тріада”. Змагання, які проходили у сесійній залі Рівнеради, зібрали багато бажаючих, однак повправлятися за звання кращих пощастило лише 11 командам. У вирішальних дебатах зійшлися “Альянс” і “Тріада”, які розмірковували на тему “Українська молодь не впливає на політику держави”.

Стартували на майдані

Святкова хода тисяч дітей центром міста ознаменувала про початок 16-ого Благодійного марафону “З вірою в майбутнє”. Троє дітей, яким цьогоріч допомагатимуть вихованці ПДМу, випускали у небо символічних голубів, як початок 11-денного безперервного свята задля доброї справи.

12.05.2011



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2011p. 
На головну сторінку