Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №500 від 12.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Зґвалтував чотирирічну

Мешканець с.Озеряни Луцького району Волинської області, 45-річний Олександр, разом зі своєю 4-річною дочкою Ольгою вирушив у сусіднє село Ниви-Золочiвськi, що на Демидівщині, до знайомої, аби допомогти їй по господарству. Проїжджаючи повз хату товариша 33-річного Романа, Олександр запропонував йому приєднатися до них. Аби в дорозі не сумувати, чоловіки прикупили оковитої.

Коли знайомої вдома не виявилося, Олександр вирішив її пошукати. Тим часом підігрітий горілкою Роман запропонував малечі піти в сусідній покинутий будинок. Оскільки дівчинка дуже добре знала чоловіка, таке запрошення її не злякало. Та, опинившись наодинці, дівчинка почала плакати та кликати на допомогу…

Почувши плач доньки, Олександр увірвався у будинок та заскочив… ґвалтівника на гарячому. Розлючений батько вдарив нелюда, однак йому після цього вдалося втекти. Олександр негайно звернувся до місцевого фельдшера, який направив їх до Луцької обласної дитячої лікарні. Після цього дівчинку відпустили додому.

Оперативники із Волинської області затримали підозрюваного вдома. Чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. Волинські колеги кажуть, що чоловік був розлучений, жінка вже давно пішла від нього і забрала їхню дитину. У Романа вже є судимість. Наприкінці минулого року він отримав три роки позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки за крадіжку металобрухту із приватного господарства. Проживав разом із своїм братом-близнюком та матір’ю. Ніде не працював і полюбляв випивати.

- Проти 33-річного жителя Волинської області прокуратура Млинівського району порушила кримінальну справу, - коментує начальник слідчого відділення Демидівського РВ УМВС Руслан КОВАЛЬЧУК. - Зараз він знаходиться в ІТТ Млинівського РВ.

12.05.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2011p. 
На головну сторінку