Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №500 від 12.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Дєнюжкін забиває - “Кардинал-Рівне” виграє

Дєнюжкін забиває - “Кардинал-Рівне” виграє

У матчах за 5-8 місця у вищій футзальній лізі МФК “Кардинал-Рівне” на власному майданчику у видовищному стилі двічі розправився з львівським “ТВД” (3:1 і 7:1). Тим самим рівняни виграли серію в цілому з рахунком 2:1 і тепер посперечаються за п’яту позицію із севастопольським “ПФС”.

“Кардинал-Рівне” - “ТВД” - 3:1 (1:0).

Голи: Тригубець (18), Автогол (38), Дєнюжкін (40) - Кордоба (27).

Тиждень тому у Львові рівняни, виграючи в ході гри 4:2, примудрилися поступитися суперникам з рахунком 6:7. Тож підопічні Юрія Баховського були сповнені бажання реабілітуватися перед власними уболівальниками за прикру поразку. У першій грі уболівальникам довелося чекати на гол 18 хвилин і автором став “кардиналівець” Сергій Тр-игубець. А в другому таймі активніше зіграли львів’яни й гостям на 27-й хвилині вдалося зрівняти рахунок. Вахула зліва прострілив у воротарський майданчик, де вчасно опинився Кордоба, який потужним ударом відправив м’яч точнісінько під поперечину - 1:1. Вийти вперед рівнянам допоміг нападник “ТВД” Андрій Ткачук, який після удару Віталія Танського змінив траєкторію м’яча і той зрикошетив у ворота. А на десерт був диво-гол нашого голкіпера Віталія Дєнюжкіна, який напередодні святкував День народження. Перехопивши м’яч після удару по воротах, іменинник ударом з рук направив шкіряну кулю в сторону воріт “ТВД”. М’яч по дузі подолав весь майданчик і на радість міс-цевих вболівальників зняв павутину з правої дев’ятки - 3:1.

“Кардинал-Рівне” - “ТВД” - 7:1 (4:0).

Голи: Тригубець (8, 24, 40), Волянюк (13, 19), Маринюк (29, 38) - Кордоба (33).

У порівнянні з попередньою грою заявка на гру в обох команд змін не зазнала, але хід зустрічі значно змінився. Якщо в першому матчі до перерви глядачі побачили лише один забитий м’яч, то в неділю цілих три й усі у виконанні “кардиналівців”. Гра стала бенефісом Сергія Тригубця, який записав до свого активу хет-трик. Дублями відзначилися Михайло Волянюк та Мар’ян Маринюк. Єдине, на що спромоглися гості, які майже всю гру використовували тактику п’ятого польового гравця, це забити гол престижу у виконанні Кордоби. Тож загальний рахунок у серії до двох перемог став 2:1 на користь рівнян й тепер земляки поміряються силами в матчах за 5-6 місця із севастопольський “ПФС”.

Юрій БАХОВСЬКИЙ, головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”:

- Вважаю, що обидва матчі були подібними за напругою. Стосовно сьогоднішньої гри, то, думаю, “ТВД” не заслуговувало на такий розгромний результат. Адже грали львів’яни добре, як у першому так і в другому таймі. Спробували грати п’ятьма гравцями, але, не хочу хвалитися, все ж, напевно, ми сьогодні зіграли краще. Хлопці виконали всі настанови, а коли все виконуєш, то ніби відкривається друге дихання і грається з настроєм. Свідченням цьому є два реалізовані десятиметрові голи, забиті в порожні ворота. Ми дуже хотіли пройти далі, щоб поборотися за п’яте місце. І хочемо підтвердити його, адже якраз цю позицію ми посіли за підсумками регулярного чемпіонату. Тому ще раз наголошу: ми дуже раді сьогоднішній перемозі і тому, що в нас усе вийшло. Але надалі нас чекають непрості ігри в боротьбі за 5-6 місця.

Віталій ДЄНЮЖКІН, голкіпер МФК “Кардинал-Рівне”:

- Наскільки закономірний результат двобою? Мені здається, що про це красномовно свідчать результати ігор. Поразка у Львові, як на мене, була випадковою. Перемагаючи 4:2 - ми програли гру. Важким був суботній матч, який був дуже принциповим, адже у разі нашої поразки ми були б вимушені грати лише за 7-8 місця. Стосовно наступного нашого суперника, то хотів би зауважити, що слабких команд в матчах плей-офф не буває, тому важко буде грати, як з однією, так і з іншою командою (на час інтерв’ю суперник рівнян у боротьбі за 5-6 місце був невідомий). А щодо голів, то протягом чемпіонату я щосезону забиваю 1-2 голи, але як такого обліку сам не веду.

12.05.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 12.05.2011p. 
На головну сторінку