Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №502 від 26.05.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На кордоні

Білоруських Бонні і Клайда затримали на Зарічненщині

Білоруських Бонні і Клайда затримали на Зарічненщині

Двоє білорусів вирішили скупитися у магазині села Соломир на Зарічненщині, однак оплачувати покупки, як виявилося, зовсім не збиралися. Невідомі чоловік та жінка, зайшовши у магазин та погрожуючи ножем, набрали товарів у три пакети та втекли у напрямку державного кордону із республікою Білорусь. Однак реалізувати щасливий фінал історії Бонні і Клайду завадили працівники зарічненської міліції та прикордонної служби “Вичівка”.

- До чергової частини Зарічненського райвідділу зателефонували свідки, які розповіли, що невідомі особи винесли з магазину “Продукти” алкогольні напої та товари повсякденного вжитку на майже тисячу гривень, - повідомив заступник начальника Зарічненського РВ Микола СМОЛЯНЕЦЬ. - Черговий райвідділу одразу ж повідомив прикордонну службу, а на місце події виїхала слідчо-оперативна служба. Зловмисників - 22-річного Володимира та 30-річну Інну, мешканців міста Пінськ - таки вдалося затримати та вилучити у них награбовані речі.

Співвласник магазину Василь Полюхович не стояв осторонь і не чекав поки правоохоронці зроблять свою справу, а також брав активну участь у затриманні зловмисників.

- Виходжу з хати, чую зі сторони магазину крики. Підійшла моя мати і каже, що хотіли прирізати продавця, забрали усі товари і тікають в ліс, - розповів Василь Полюхович. - Я підбіг до магазину, дивлюсь: жінка з чоловіком з трьома пакетами в руках тікають в сторону кордону із Білоруссю. Моя дружина зателефонувала у міліцію та прикордонну службу. Я пішов разом із ними за зловмисниками по слідах і за 50 метрів від кордону ми помітили їх на болоті - навколо них були пакети, а в руках - “Мартіні”.

Коли під час затримання Бонні і Клайд намагалися втекти, застосували пристрій для відстрілу гумовими кулями.

26.05.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 26.05.2011p. 
На головну сторінку