Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №503 від 01.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#КВН

Нові обличчя старої гри

Нові обличчя старої гри

Весняний настрій прогресує у кожного по-своєму. Для когось ці теплі дні - час сесії, для когось переддень відпустки, а дехто - присвячує останні дні весни веселій творчості. Завершились ігри другого туру Відкритого міського чемпіонату команд КВН “Перша Рівненська Ліга”.

“Перша Рівненська Ліга КВН” вважається в нашому місті своєрідною кузнею кадрів, де виховуються та набувають досвіду молоді місцеві команди.

Саме цю школу свого часу пройшли учасники Міжрегіональної Ліги КВН “Європа” команди “Фававу”, “ХлЄба і ЗрЄліЩ” та “Т.Б.П.Ч.”, саме цю лігу вважають своєю альма-матер жіноча збірна “Олів’Є” - учасники Центральної Дніпровської Ліги АМІК, та безліч інших менш відомих, проте не менш талановитих колективів.

У другому турі ліги, ігри якої відбувалися в МПК “Текстильник”, змагалися 12 колективів, що представляли навчальні заклади міст Рівне, Дубно і Кузнецовськ. Як це не дивно, проте рівняни не у всіх випадках домінували на ігровому майданчику. Не допомагав на сцені і досвід.

У першій грі перемогу здобув молодий колектив з Дубна - “ЧорноБровці”, рівненські ж команди спромоглися на другі та треті позиції. А ось результат другої гри просто таки сколихнув КВН-спільноту Рівного. Перемогу виборола молода команда “СосЄдка Дмітрій”, що не нарахувала навіть року від часу першого виходу на сцену… Здається прийшов час, коли ветеранам необхідно поступатися місцем більш амбітній молоді. Адже другі місця в обох іграх посіли титулованіші колективи, скажімо більше - команди, що є учасниками офіційних ліг АМІК.

Здається, в Рівненському КВН прийшов час народження нових чемпіонів. У сезон була заявлена безпрецедентна кількість молодих, нових колективів, і спрогнозувати, хто ж буде переможцем поточного сезону - не візьметься, напевно, ніхто!

Півфінали “Першої Рівненської Ліги” будуть зіграні у вересні-жовтні, а в День студента організатори Ліги ГО “КВН міста Рівне” сподіваються дізнатися ім’я нового чемпіона, розігравши головний приз сезону. Тож на часі у команд та вболівальників канікули, проте в новому осінньому сезоні на всіх нас чекають нові команди, нові жарти та… нові перемоги. Веселого літа всім!!!

01.06.2011Руслан АЛЕКСІЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2011p. 
На головну сторінку