Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №504 від 09.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

“З любов’ю до дітей”

“З любов’ю до дітей”

Під такою назвою у міському Палаці культури відзвітувалися два колективи: Зразковий ансамбль сучасного танцю “Діалог” та Зразковий ансамбль сучасного танцю “Кралечка”. Вміння танцювати показували не лише старші групи, а й найменші учасники ансамблю. Колективи дарували своїм шанувальникам море емоцій, заряд бадьорого настрою та масу позитивних вражень. Основними глядачами були діти шкільного віку. Під час виступу ансамбль “Кралечка” проводив різноманітні конкурси, де діти отримували призи від спонсорів.

Концертні програми колективів включали в себе більше двадцяти номерів, кожен з яких отримав високу оцінку від відомих хореографів країни. Відважні мушкетери, жартівливі каченята, будівельники, дикий захід та хіп-хоп несли шанувальникам енергію позитиву, від якої публіка не припиняла підтанцьовувати у залі і дарувати оплески учасникам свята. Під час виступу глядачі мали можливість поринути у зимову казку, почути шум дощу у літню днину, пригадати вуличні танці та налаштуватися на відпустку. Окрасою святкової програми стали співочі голоси дівчат, які зробили виступ оригінальним та гармонійним.

Два роки тому ансамбль “Діалог” відсвяткував своє 15-річчя. Розділити радість такого дійства приїхали друзі колективу з Луцька, Дубна, Донецької та Рівненської областей. Незмінними керівниками колективу є Елла та Дмитро Маленюки. Хореограф - випускниця ансамблю Олена Малашта. Цього року на Всеукраїнському молодіжному фестивалі “Інший вимір” у місті Луцьк “Діалог” отримав І та ІІІ призові місця, брав майстер-клас від сучасних хореографів Києва та учасника проекту “Танцюють всі”.

Має чим хизуватися за десять років існування і Зразковий ансамбль сучасного танцю “Кралечка”, керівником якого є Ірина Василенко. Упродовж всього часу вихованці ансамблю здобули чимало призів та нагород. Також є володарями Гран-Прі на Всеукраїнському міжнародному фестивалі мистецтв “Українська родина - 2011”. Останні здобутки ансамбль отримав у конкурсі “Містерія танцю”, який проходив у Києві. Колектив із рук головного члена журі Григорія Чапкіса отримав нагороди за два перші місця і диплом за кращу постановку.

09.06.2011Ярослава ЗЯТИК



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2011p. 
На головну сторінку