Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №504 від 09.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мужність

Першокласник заявив на кривдника

Не тільки дорослі, а й діти змалку обізнані зі своїми правами. Млинівські міліціонери були здивовані, коли до них зателефонував семирічний мешканець райцентру Павло та заявив, що невідомий погрожував йому фізичною розправою. Оскільки працівники органів внутрішніх справ зобов’язані реагувати на всі повідомлення, то одразу ж виїхали на місце події.

Семирічний Павло, учень першого класу одного з навчальних закладів селища, того дня разом зі своїм однокласником Сашком гуляли у дворі багатоповерхівки, де хлопці й мешкали. У підвалі сусіднього будинку розташований спортивний клуб. Друзі почали кидати камінці у відкрите вікно, як зі спортивного залу вийшов юнак і попросив хлопчаків не бешкетувати, бо інак-ше він “посадить їх у клітку”. На зауваження хлопчаки відреагували, але, прийшовши додому, Павло зателефонував у міліцію. Щоправда, батьків про це не попередив.

Пізніше хлопчина розповів, що вчителі у школі їм пояснювали, як діяти, куди і за якими номерами телефонів звертатися, якщо з’явилася якась небезпека. Тому погрози на свою адресу хлопчина і сприйняв усерйоз.

- Приємно те, що діти демонструють свою свідомість та знання телефонів екстрених служб. Але хотілося б, щоб батьки більше приділяли уваги вихованню дітей і роз’яснювали, як діяти в тій чи іншій ситуації, - зауважив т.в.о. начальника Млинівського РВ Володимир КАЧАН.

09.06.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.06.2011p. 
На головну сторінку