Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №233 від 30.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оце так!

Без тепла

Енергетики обмежують електропостачання

КТП »Комуненергія»

У зв’язку зі значною заборгованістю КТП “Комуненергія” за енергоносії, ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” вимушене провести обмеження від електропостачання цього підприємства з 28 березня.

Про це повідомили з ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго”.

Енергетики зазначають, що керівництво КТП “Комуненергія”, обласна адміністрація, адміністрація міста, прокуратура та МНС України в Рівненській області були попередньо поінформовані про можливість обмеження енергопостачання, але теплопостачальне підприємство не вжило заходів для погашення заборгованості.

У ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” наголошують, що вони не несуть відповідальності за будь-які обмеження у теплопостачанні міста Рівне.

У відділі оперативного інформування та розгляду звернень громадян Рівненського міськвиконкому запевнили, що тепло та гаряча вода поки що подаються без будь-яких обмежень.

У КТП “Комуненергія” відмовилися прокоментувати заяву ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” та її можливі наслідки.

Щомісячно підприємство не оплачує до 70 відсотків спожитої електроенергії. Загальний борг підприємства перед ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” по місту Рівне складає понад 2 мільйони гривень. ЗАТ “Ей-І-Ес Рівнеенерго” вже неодноразово уникало обмеження електроенергії КТП “Комуненергія” з огляду на погодні умови та напередодні проведення виборів, щоб не створювати соціальної напруги.

30.03.2006Регіон-медіа



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2006p. 
На головну сторінку