Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Громадські слухання сфальсифікували!

Шановні мешканці Рівного! 17 червня у п’ятницю у Рівному відбулися громадські слухання щодо будівництва нових автозаправних станцій на вулицях Соборна та Басівкутська. Ви, рівняни, члени територіальної громади, маєте знати правду. Адже місцеві олігархи сфальсифікували їхні результати, щоб отримати вигідне для їхніх кишень рішення, цинічно прикриваючись турботою про рівнян. Певна група осіб задля отримання надприбутків, зробила все можливе, аби позбутися конкурентів на паливному ринку.

Намагаючись приховати свої справжні мотиви, місцеві бензинові-магнати вже тривалий час поширюють чутки про те, що новозбудовані АЗС загрожуватимуть життю чи здоров’ю людей. Поширюючи відверту брехню, наші недоброзичливці шляхом інтриг та підкупу змогли організувати доїзд на місце проведення зборів “підставних учасників”, які видавали себе за корінних мешканців Ювілейного та Басівкута. А десант депутатів від ВО “СВОБОДА” довершив справу, заблокувавши можливість конструктивної дискусії і перетворивши слухання на фарс.

Тож, очевидно, що депутати міської та обласної рад від ВО “СВОБОДА” відкрито лобіювали інтереси наших конкурентів і навмисне ввели в оману своїх виборців. Їх головне завдання - не допустити конкуренції для слав-нозвісної компанії “ОЛАС”, серед співвласників якої кілька впливових політиків і бізнесменів Рівного.

Ми готові до конструктивного діалогу з жителями та представниками громадськості і готові компенсувати незначні незручності, які виникнуть під час побудови АЗС. Але ми заявляємо різкий протест проти політичного фарсу і фальшування, що були організовані місцевими політиканами на замовлення компанії “ОЛАС”, яка не бажає чесної конкуренції.

Ми звертаємось до всіх зацікавлених сторін із закликом провести повторні слухання, але вже без зрежисованих провокацій та політичного тиску. Також заявляємо, що ми готові опротестувати сфальсифіковані результати громадських слухань у суді.

23.06.2011ПП “АГАТА”



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку