Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №506 від 23.06.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Славія” - на вершині

Рівненська “Славія” після перемоги у восьмому турі чемпіонату області з футболу очолила турнірну таблицю.

Це стало можливим завдяки перемозі у Радивилові над місцевим “Соколом” - 1:0. В інших матчах “РОКО-Городок” на власному полі несподівано легко розібрався із бронзовим призером минулої першості, сарненським “Маяком”. Рахунок 6:1 на користь господарів засвідчив беззаперечну перевагу команди із Городка над фіналістом Кубка області нинішнього року. В інших матчах “Гоща-АМАКО” в рідних стінах зупинила переможну ходу володимирецької “Енергії” - 3:0. У центральній грі туру березнівський “Случ” не зумів продовжити свої успішні виступи в матчі проти оржівського “ОДЕКа” - 1:2. І в єдиній зустрічі між “Волинь-Цементом” та “Ізотоп-РАЕС” переможця не було - 1:1. Таким чином на вершині турнірної таблиці першої ліги перебуває “Славія” - 16 очок. “ОДЕК”, який іде другим, має на пункт менше, але в оржівців у запасі дві гри, тому в майбутньому є всі шанси беззаперечно окупувати першу позицію. По 13 балів набрали одразу три клуби: “Енергія”, “Ізотоп-РАЕС” та “Гоща-АМАКО”.

Також, як стало відомо, фінальна гра Кубку області з футболу 2011 року між сарненським “Маяком” та володимирецькою “Енергією” відбудеться в Рівному 3 липня о 16.00 на стадіоні “Авангард”.

МФК “Кардинал-Рівне” гратиме в Екстралізі

17 червня в Києві представники восьми футзальних клубів підписали установчі документи щодо створення Екстраліги - аналог футбольної Прем’єр-ліги.

Серед підписантів - сім представників вищої ліги: “Ураган” (Івано-Франківськ, “Енергія-Тайм” (Львів), “Локомотив” (Харків), “Єнакієвець”, “Кардинал-Рівне”, “Моноліт” (Харків), “ЛТК” (Луганськ). Також до цих команд приєдналася команда “Титан-Зоря” (Покровка) , яка має найсерйозніші наміри в наступному сезоні грати у вищій лізі.

Варто зазначити, що наразі склад Екстраліги залишається відкритим. До 30 червня потенційні кандидати можуть приєднатися до підписання установчих документів і стати учасником чемпіонату України в наступному сезоні. А стартуватиме новий чемпіонат 3 вересня. Щодо новин зі стану МФК “Кардинал-Рівне”, то “карлдиналівці” підсилили свій склад ще одним вихованцем рівненського футзалу, гравцем, який тривалий час виступав за межами нашого міста, Олександром Бондарем. Останнім клубом Олександра була львівська “Енергія”, у складі якої він здобув срібні нагороди в минулому сезоні. Натомість в розташування “енергетиків” повертається Сергій Тригубець, що перебував у “Кардинал-Рівне” на правах оренди.

23.06.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 23.06.2011p. 
На головну сторінку