Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №508 від 07.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Nota bene!

Секс-етикет

Від того, що ви їли, залежить, який у вас буде секс. Хочете:

Церемоніальний секс

Більше дивишся, ніж робиш. Що треба: шампанське, устриці, омари, на десерт - білий шоколад. Як підготуватися: морепродукти бери руками, манірно клади в рот і присмоктуй без жодного сорому.

Легкий секс

Якщо ви налаштовані на гру. Що треба: червоне вино, нежирне м’ясо; на десерт - чорний шоколад. Як підготуватися: пустувати, бути томливо-романтичними. Жінкам варто не поспішати з відповідями на будь-які запитання.

Швидкий секс

Ви жадаєте пристрасті та екстриму. Що треба: червоне вино, дичина; на десерт - гарячий чорний шоколад із чорним перцем.

Як підготуватися: жінці треба бути активною, сміливою та відвертою у своїх бажаннях.

Секс-меню

Деякі страви усім своїм виглядом кричать про секс! У ресторані або вдома - вони створені для того, щоб збурювати нашу чуттєвість.

Стиглі фрукти. У них досить великий еротичний потенціал. Персики, плоди фігового дерева, полуничка, вишня - соковиті й вологі збудники. Наприклад, плоди граната рекомендуються як секс-каталізатори ще з часів Камасутри. Отримайте задоволення самі або поділіться з партнером.

Ваніль. Екстракт орхідеї - класичний афродизіак. Запропонуйте парт-неру ванільне морозиво або прикрасьте стіл орхідеями, що так звабливо пахнуть.

Оката яєчня. Просто вмочайте шматочки хліба в ніжний, грузлий, гарячий жовток і їжте руками.

Мідії. Сам вигляд цього морепродукту-афродизіака навіює думки про щось еротичне. Приготувати мідії дуже просто: великі черепашки варіть 15 хвилин. Потім дістаньте з води і вийміть з раковини, приправте чорним перцем і збризніть лимонним соком.

Свіжі огірки. Крім фалоподібної форми, ці овочі спроможні збудити вас ще й свіжим запахом. Особливо навесні!

Грінки з тунцем. Сирий тунець своїм виглядом, смаком і запахом дуже нагадує жіночі статеві органи. Обсмажений шматочок чорного хліба, трохи вершкового масла, сирий тунець і тим’ян. Неодмінно їжте цей секс-бутерброд руками. Для більшого еротизму облизуйте пальчики!

Не зайво знати

• У ресторані чи вдома замовляй або готуй їжу, яку можна їсти руками. Ідеальний варіант - страва на двох. Ідея розділити трапезу з партнером сама по собі дуже еротична.

• Не бійся виглядати неохайно. Навіть коли ви їсте спагетті, і на губах залишається соус - це виглядає сексуально.

• У ресторані вибирайте або відокремлені місця з приглушеним світ-лом, де можна дозволити собі багато чого, або, навпаки, у всіх на очах, де можна фліртувати, кокетувати і грати очима. Ідеальне місце для цього - барна стійка. Барні стільці зроблять жіночу поставу стрункішою, покажуть ноги, а бармен зіграє роль необхідного “третього зайвого”. При його наближенні ви неодмінно будете змушені знизити голос і схилитися одне до одного ближче.

07.07.2011Ольга ПАТРІКЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 07.07.2011p. 
На головну сторінку