Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обурення

Пікетували з результатом

Пікетували з результатом

7 липня представники опозиційних сил пікетували сесію міської ради. Мітингувальники виступили проти пенсійної реформи та за поправки до Податкового кодексу України, а також з вимогою облаштувати безкоштовні парковки біля місцевих ринків.

Голова Рівненської обласної організації УНП Світлана НІКОЛІНА зазначила, що метою спільної акції є вирішення питань щодо безкоштовної парковки біля ринків обласного центру та припинення несанкціонованої вуличної торгівлі у Рівному! Окрім того, у такий спосіб рівняни борються за справедливу пенсійну реформу та прийняття поправок від підприємців до Податкового кодексу.

Окремі депутати настільки ввійшли в раж, що чергова сесія міської ради опинилася під загрозою зриву - до останнього не було кворуму. Це неабияк обурило міського голову:

- Сесія опинилася на межі зриву через 20 депутатів, які вирішують загальнополітичні питання. Подобається нам це чи ні, але ми тут не вирішуємо питання пенсійної реформи, а займаємося асфальтуванням, ремонтом шкіл тощо. Пенсійна реформа - справа потрібна, але у Верховній Раді. Будь ласка, балатуйтеся і працюйте на користь громади.

А потім запропонував усі звернення, які включили у порядок денний, у тому числі по пенсійній реформі від фракції “Батьківщина”, перенести на другий пленарний день. Це викликало шквал протесту в представників ВО “Свобода”. “Це звернення внесли до порядку денного сесії міськради, проте у депутатів “забракло часу”, оскільки, як повідомив міський голова Володимир Хомко, “є більш важливіші питання” - наприклад, приватизація земельних ділянок, зокрема, під його власним будинком”.

На другому пленарному засіданні звернення до Миколи Азарова щодо пенсійної реформи таки прийняли, однак варіант фракції “Батьківщина”, а не “Свободи”, оскільки перше було більш обґрунтованим і менш радикальним.

14.07.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку