Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Транспорт

Лежача бабуся поскаржилася на водія

З нестандартною ситуацією нещодавно зіткнулися працівники міського управління транспорту і зв’язку. До них надійшла скарга від жінки 1924 р.н., яку спочатку облаяв водій маршрутного таксі, а потім взагалі висадив з транспортного засобу.

Начальник управління Віталій МИРОНЮК зізнається, що від прочитаного хотілося самому побігти і розшукати того водія, а потім покарати, як слід. Однак під час перевірки з’ясувалося, що жінка, яка нібито скаржилася, не лише не вміє читати і писати, але й вже 5 років прикута до ліжка. Висновків два: чи це банальна боротьба між перевізниками, чи просто перевіряють роботу самого управління.

Цей випадок поодинокий, хоча скарги на незадовільну роботу водіїв і справді надходять. Трьох водіїв вже звільнили з роботи.

Є і позитивні зрушення у роботі управління. Оскільки протягом минулого року держава не відшкодовувала витрати на перевезення в автобусах пільгових категорій населення (51 036 осіб), водії маршрутних таксі пішли назустріч, і у транспортному засобі до 18 місць тепер перевозять 2 пільговики, більше 18 - чотири.

Потішив пан Миронюк і новиною про те, що до кінця року в Рівному з’являться три облаштовані зупинки. А саме: на вул.Д.Галицького (навпроти магазину “Мономах”), вул.Макарова (поліклініка №3) та вул.В.Чорновола, поблизу ТЦ “Вікторія”. Щодо останньої, то вона розташується навпроти “Укрпошти” у заїзному кармані.

Гібридні “Богдани” на старті

Кілька гібридних тролейбусів, які їздитимуть без рогів, можуть з’явитися в Рівному вже наступного року. Степан Загиней і Володимир Хомко мали зустріч із керівництвом концерну “Богдан”, яке погодилося виготовити для міста експериментальну партію тролейбусів без дротів. Задоволення це не дешеве - 2 мільйони гривень за одиницю, однак це вигідніше, ніж прокладати, наприклад, на кладовище Молодіжне електролінії, вартістю 3 мільйона гривень за кілометр. У середньому місту б не завадило 10-12 подібних гібридних транспортних засобів.

14.07.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку