Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

По Кн.Володимира водитимуть знаки

У зв’язку з проведенням капітального ремонту автошляхопроводу, що на вулиці Кн.Во-лодимира, з 1 серпня по 1 жовтня змінюється схема руху транспорту. Тому рух громадського транспорту здійснюватиметься за погодженими схемами. Про ремонт водіїв інформуватимуть дорожні знаки.

Кульчинська отримала завдання

Під час обговорення питання про виділення земельних ділянок на розроблення проекту землеустрою з’ясувалося, що їх власні назви не відповідають дійсності. Зокрема, у Рівному немає дендропарку, дозвіл на який дає Київ, а сквер “Дружба” називається парком.

Відтак, заступники міського голови Галина Кульчинська та Олексій Хмилецький отримали завдання вивчити усі парки та сквери міста Рівне, визначити їх назви, щоб потім затвердити це рішенням міського голови.

ЖКП “Центральне” зриває план

Протягом півроку Пенсійний фонд Рівного відправив до Держказни 437 мільйонів гривень, чим виконав план. Четверта частина усієї заборгованості - 3,1 мільйона гривень припадає на авторемонтний завод та ЖКП “Центральне”. Про це на виконкомі повідомив голова Пенсійного фонду м.Рівне Микола НІМ-ЧУК. Незважаючи на те, що область дотаційна, наразі у скарбниці фонду є майже місячний запас коштів на виплату пенсій - близько 60 млн. грн.

ЖЕКи об’єднають

Олексій Хмилецький отримав доручення міського голови перевірити протягом тижня стан ЖЕКів. Деякі з них планують об’єднати, інші - ліквідувати, зменшать і кількість адмінперсоналу.

Порушників - на ТБ

З початку року міська кримінальна міліція у справах дітей зафіксувала аж 44 випадки продажу алкоголю неповнолітнім. Торік таких фактів було лише 16. При цьому підприємці ігнорують будь-які звернення правоохоронців. Тому міський голова запропонував запрошувати порушників до себе, а він вже знайде спосіб вплинути на ситуацію. А ще краще - показати власника магазину, де дітям продають алкоголь, по телебаченню.

Крім того, Володимир Хомко пообіцяв начальнику відділення кримінальної міліції у справах дітей знайти приміщення, оскільки досі весь колектив працює в одному кабінеті.

Житла не буде

Відповідно до чинного законодавства, місто більше не може претендувати на квартири у новобудовах, відтак - надавати помешкання тим, хто стоїть у черзі. Тому єдине надходження від будівництва - це частка від будівельних організацій. Але навіть за таких умов - побудувати один будинок за кошти міста - нереально.

14.07.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку