Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших!

“Фронтівці” підтримують молодих і талановитих

Другий творчий конкурс для обдарованої молоді “Інтелект майбутнього” стартує вже у вересні. Ініціатори заходу - депутати обласної і міської рад від політичної партії “Фронт Змін” Юрій Вознюк і Михайло Кириллов, обіцяють нові завдання і нові нагороди для молодих і обдарованих.

Перший творчий конкурс для молоді “Інтелект майбутнього” започаткований громадською організацією “Зміни майбутнє”, за підтримки депутатів-фронтівців Юрія Вознюка і Михайла Кириллова, розпочався взимку 2011 року, а вже у квітні визначили переможців.

Творчі змагання були присвячені 20-й річниці Незалежності України. Школярі і студенти писали про досягнення українців у різних сферах, а також про ідею, яка могла б об’єднати українську націю.

- Сьогодні ми бачимо досить сумну картину, коли політики навмисне заохочують протистояння людей, піднімають суперечливі теми, загос-трюють конфлікти, розколюючи наше суспільство. Але це не правильно. Українці - єдина нація і має бути нероздільною. Саме тому ми запропонували молодим і незаангажованим висунути і обґрунтувати ідею, яка могла б сприяти єднанню українців, - пояснив ідею конкурсу один з його ініціаторів, депутат міської ради, голова міської парторганізації “Фронт Змін” Юрій ВОЗНЮК.

Загалом, під час першого конкурсу експертний комітет відзначив більше п’ятдесяти учасників. Вони отримали дипломи і грошові премії. Організатори преміювали й наукових керівників переможців, які допомагали в написанні робіт. Крім того, відзнаку отримав і директор ЗОШ №28, адже саме з цього навчального закладу надійшло найбільше робіт на конкурс.

- На конкурс надійшло багато цікавих творів, тому ми не змогли обрати єдиного переможця, - прокоментував результати конкурсу голова ГО “Зміни майбутнє”, депутат облради від “Фронту Змін” Михайло КИРИЛЛОВ. - Тож перших премії було дві, а третіх - три. Сподіваємося, що перемога в конкурсі заохотить до подальшого успішного навчання, до нових здобутків не лише переможців, але й тих, хто не брав участі в цьому змаганні. Результат першого конкурсу переконав нас у тому, що в нашому краї є багато молодих і талановитих людей, які, на жаль, не завжди мають фінансову можливість вдосконалювати свої знання. Тому ми вирішили продовжити нашу ініціативу. І вже восени оголосимо другий конкурс “Інтелект майбутнього”. Зараз займаємося вибором теми і вдосконаленням умов конкурсу. Ми переконані, що талановиті, освічені і активні діти мають високі шанси стати успішними в майбутньому, втілити найнеймовірніші мрії і змінити майбутнє своєї держави на краще. Їм потрібно лише трошки допомогти. Сподіваємося, що молоді люди повірять і зрозуміють, що ними хтось опікується, що їхні прагнення, ідеї й починання - потрібні, адже саме вони і є майбутнє нашої держави.

14.07.2011Варвара МИХАЙЛЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку