Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство

Материнські почуття довела вбивством

Поведінку 25-річної Олени із села Мирогоща, що на Дубенщині, зразковою назвати важко. Оковита та розгульне життя стали її постійними супутниками. Тож часу на виховання трирічної дитини бракувало. Жінка не працювала, а відтак гроші подекуди заробляла ще й крадіжками.

Про знайдений в одному із будинків Мирогощі труп працівників повідомила місцевий фельдшер. Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні Олена, її 33-річний співмешканець Руслан та 28-річний рідний брат Олексій, які проживають в одному помешканні, зібралися відпочити за чарчиною-другою. Добряче випивши, Олена та Руслан, які мають спільну трирічну доньку Дарину, зчинили через неї сварку.

Руслан неодноразово дорікав Олені, що вона погана матір, бо часто залишає дитину саму вдома і не на один день. Від криків маленької сусіди змушені були розбивати вікна, забирати з хати голодну, недоглянуту дитину. З’ясовувати стосунки Олена та Руслан вийшли на вулицю. Після того, як Руслан сказав своїй співмешканці, що забере від неї доньку та перейде жити до батьків, Олена ошаленіла. Вона забігла до літньої кухні, взяла ніж, та, підбігши до Руслана, нанесла йому удар у спину. Він виявився летальним.

- 25-річна Олена не лише двічі судима за крадіжки, але й перебувала на іспитовому терміні, який мав закінчитися через дев’ять днів. Та після скоєння цього злочину, відносно Олени порушено кримінальну справу за статтею “Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого”, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі жінка затримана і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, - прокоментував начальник Дубенського МВ Олександр НАРТЮК.

14.07.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку