Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №509 від 14.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Софтбол

Перший софтбольний майданчик в Україні

В Острозі відкрили перший в Україні софтбольний майданчик.

Цю знаменну подію відвідало багато почесних гостей - віце-президент Європейської софтбольної федерації В’ячеслав Смагін, державний тренер з бейсболу та софтболу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Віталій Лизогубенко, начальник відділу з питань фізичної культури і спорту Рівненської обласної державної адміністрації Володимир Гуділін, голова відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області Микола Петренчук, голова Острозької районної державної адміністрації Василь Дума, перший заступник міського голови м.Остріг Віталій Ундір.

Завітав на відкриття змагань і меценат, за підтримки якого здійснювалось будівництво бейсбольно-софтбольного поля, Чед Лідлі (США). Йому надали право здійснити перший кидок на новому майданчику та тим самим заохотити спортсменів до яскравої, видовищної і сильної гри.

Стосовно учасників, то варто зауважити, що за перемогу в III турі Чемпіонату України із софтболу змагатимуться сім команд із різних міст України.

Як зазначив віце-президент Європейсьої софтбольної федерації В’ячеслав Смагін: “Зараз, коли вирішується питання повернення бейсболу і софтболу в Олімпійську програму 20-го року, актуальним і важлвим є це відкриття. Від імені федерації я хотів щиро подякувати всім, хто доклав зусиль до будівництва цього чудового майданчика”.

14.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 14.07.2011p. 
На головну сторінку