Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №510 від 21.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Готовність номер один!

Доля притулку в руках танцювальників

На прес-конференції, присвяченій участі Рівного у проекті “Майдан’s”, міський голова Володимир Хомко повідомив, що у разі виграшу грошової нагороди розміром один мільйон гривень на території міста побудують собачий притулок, землю під який вже виділили.

Головним хореографом рівненської команди буде Аліса Зайцева, яка тривалий час проживає в Києві й займається хореографічними постановками. Зараз місцева команда близько 450 осіб, але за правилами проекту на перший виступ третього вересня до Києва поїде тільки 200. У зв’язку з цим 18 липня відбувся кастинг серед учасників команди, на якому були відібрані ті, хто поїде на перший ефір. “Мені дуже приємно, що всі діти хочуть працювати. Я бачу в їхніх очах бажання танцювати, тому на головній площі країни ми вражатимемо енергетикою”, - стверджує головний хореограф. - “Найважливіше, щоб учасники розуміли мене і всі були єдиним організмом”.

Представник телевізійної компанії “Стар Медіа” Роман Третяков запевнив, що сюжет про місто вони знімуть якнайкраще і покажуть Рівне тільки з гарного боку.

- ТЦ “Екватор” з радістю безкоштовно надав приміщення для тренувань команди, - розповідає представник центру Юлія Березняк. - Ми зробили все можливе, щоб нічого не заважало, тому що розуміємо, що молодь має бути здоровою. Але під час репетицій стався неприємний випадок: у перерві діти розлили воду в туалетах, і через це одна із учасниць посковзнулася і ледь не отримала травму. Адміністрація торговельного центру попередила, що у разі повтору такої ситуації, вся команда опиниться на вулиці.

Попри все, тренування тривають вже тиждень. У вівторок 19 липня деякі учасники команди разом з пані Алісою відвідали зоопарк, отримавши масу вражень. Вона покинула місто у середу, залишивши команду на доопрацювання хореографами міста Рівне і пообіцяла повернутися в середині серпня.

21.07.2011Вікторія ЗУБОВА



Рівне-Ракурс №10 від 21.07.2011p. 
На головну сторінку