Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №233 від 30.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А як у світі

Особливості національного сексу

Скільки лесбійок живе в Америці?

Здавна французи вважаються законодавцями моди, англійці прославилися своєю педантичністю, німці вражають своєю точністю. А які ж вони у сексі? Чи притримуються своїх поглядів і переконань? Вчені, вивчаючи природу сексуальних особливостей різних народів і національностей, встановили цікаві закономірності.

Британці виявилися в сексі найжорстокішими, індійці - традиційними, а американці - найбільш ранніми і зрадливими. До таких висновків прийшли засновники нової науки - порівняльної сексології.

Найраніше вступають у статеві стосунки німці. Вони починають жити повноцінним дорослим життям, ще не досягнувши 17-річного віку. Пізніше всіх починають займатися сексом індійці: чоловіки - в 21 рік, а жінки - у 18 років.

Цікаво, що найбільше схильними до гомосексуальної активності визнані французи. У середньому 4,9 відсотка чоловічого населення зізнавалися, що мали гомосексуальні контакти хоча б один раз у житті. А найбільш гетеросексуальними виявилися шведи: тільки 2,6 відсотка чоловічого населення цієї країни стверджували, що мали гомосексуальні контакти.

Примітно, що прихильниць лесбійського кохання найбільше в США: 3,6 відсотка американок намагалися стати або стали лесбіянками. Найбільш скромними в цьому плані виявилися голландки: тільки 1,4 відсотка всіх опитаних жительок країни намагалися знайти другу половинку серед предсавниць слабкої статі.

Наймолодші наречені (у середньому 20 років) в Індії, а найстарші - німкені, які створюють сім’ю у середньому в 27 років. Найбільш “сімейними” виявилися британці. Щороку на 1000 британців реєструється 10,6 шлюбів. Найменше - у Малайзії (3,1). Зі ста американців щороку “ходять наліво” 50 чоловіків. Найкращими сім’янинами вважаються канадці (при відсутності даних по Швеції, Голландії, Індії і Малайзії). 34 відсотки жителів цієї країни зізнавалися, що хоча б раз у житті зраджували своїм дружинам.

Як стало відомо з результатів дослідження, найбільш волелюбними торік були французи. Середній француз у 2005 році займався сексом 144 рази. Друге і третє місце за цим показником посіли індійці (138) і британці (135). Найменш активними, при середньоєвропейському показнику 120, виявилися шведи і малайзійці, відповідно, 102 і 100 статевих актів на рік.

Наймолодші мами, тобто народжують ще у підлітковому віці, - американки. Друге місце з невеличким відривом займають індіанки. Цікаво, що “найбільш розсудливими” є молоді голландки - тільки четверо з тисячі у підлітковому віці щорічно стають мамами.

30.03.2006За матеріалами інтернет-видань



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2006p. 
На головну сторінку