Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №233 від 30.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#А ви не знали?

Більше сексу - менше стресу,

або Ключ до здоров’я, довголіття і гарного настрою

Секс - це не тільки порив пристрасті, максимум задоволення, але й відчутна користь для кожного з партнерів. Останні дослідження в цій області свідчать, що…

Регулярне (3-4 рази на тиждень) заняття сексом значно зменшує ймовірність серцевих нападів у чоловіків, а також зміцнює серцево-судинну систему. До того ж, як вважають медики, регулярні фізичні вправи - ключ до довголіття.

Під час сексу відбувається потужний сплеск ендорфіну - “гормону радості”, який знижує больовий синдром. У представників сильної статі, крім цього, відбувається активне вироблення тестостерону - чоловічого статевого гормону, який сприяє зміцненню кісток.

Корисна інтимна близькість і для тих, хто хоче схуднути, а також допоможе залишатися у чудовій фізичній формі. Виявляється, у жінки вагою 65 кілограмів є вибір: зіграти партію в теніс чи зайнятися сексом - за кількістю спалених калорій ці заняття рівноцінні.

Ваш регулярний секс зробить щасливим навіть… вашого шефа. Адже сексуально активні люди значно рідше хворіють і, як наслідок, менше пропускають роботу.

Завдяки заняттям сексом форми вашого тіла (особливо м’язи черевного пресу і сідничні) стануть пружнішими і міцнішими.

А ще секс чудово допомагає жінкам долати передменструальний синдром. У жінок, які займаються сексом хоча б раз на тиждень, регулярний менструальний цикл. Крім цього, у них активно виробляється статевий гормон - естроген, який сприяє зниженню рівня холестеролу.

Секс знімає стрес. Це вже майже аксіома, яка не потребує доказів.

Ви ще й досі продовжуєте читати про переваги цього корисного і приємного заняття?.. Швидше беріться за справу!

30.03.2006



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2006p. 
На головну сторінку