Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №511 від 28.07.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ДТП

Невдале сальто біля Птичі

Невдале сальто біля Птичі

Рейсовий автобус “Неоплан”, який курсував із Німеччини до Кіровограда через Київ, потрапив у дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Птича Дубенського району. Водій автобуса не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу і перекинувся у кювет.

У салоні “Неоплана” перебувало 17 пасажирів, серед яких п’ятеро дітей та двоє водіїв.

У наслідок ДТП одна людина, а саме 59-річна мешканка міста Олександрія Кіровоградської області, яка їхала з онуком до Кіровограда, загинула, а одинадцять отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих є діти. 12-річний хлопчик знаходиться у реанімації з діагнозом політравма.

Серед пасажирів були громадяни Німеччини, Франції та українці.

Що стало причиною аварії, встановить слідство. Попередньо відомо, що на момент ДТП, 38-річний водій автобуса Олександр був тверезий і перебував за кермом близько 3 год. 30 хв. А технічний стан автобуса відповідав вимогам правил норм та стандартів.

Буквально наступного дня чергове повідомлення - розбилася маршрутка “Рівне-Володимирець”. Аварія сталася на автодорозі “Городище-Рівне-Старокостянтинів”, поблизу села Мирне Костопільського раойну, коли 48-річний водій автобуса “Богдан” Олексій рухався з боку Сарн у напрямку Рівного. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, потім автобус з’їхав у кювет і зупинився від удару об придорожнє дерево. Подейкують, що пану Олексію стало раптово зле за кермом, і тому він не зміг втримати транспортний засіб на дорозі.

На жаль, в наслідок ДТП Олексій, який буквально вилетів у лобове скло, помер у кареті швидкої медичної допомоги дорогою до Костопільської ЦРЛ. Один із трьох пасажирів, які знаходилися у маршрутному таксі, а саме - 27-річний Олексій, житель Сарненського району, отримав тяжкі тілесні ушкодження і був госпіталізований до реанімації.

28.07.2011



Рівне-Ракурс №10 від 28.07.2011p. 
На головну сторінку