Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №233 від 30.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Є така школа

З дорослими боролися на рівних

З дорослими боролися на рівних

Досить вдало розпочався 2006 рік для Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи райдержадміністрації. Загалом, команди та учні школи за цей короткий період взяли участь у понад десяти турнірах та інших змаганнях високого рівня.

У відкритій зимовій першості міста Рівного, присвяченій пам’яті Володимира Шморгуна, серед дорослих брала участь футбольна команда школи 1989-90 років народження. У цих іграх юнаки на рівних боролися з дорослими командами і показали змістовний, добротний футбол. Команди 1990, 1992 та 1993-94 років народження взяли участь у першості області з міні-футболу “Кубок ДЮФЛРО” під егідою Дитячо-юнацької футбольної ліги. До фінальної частини змагань не пробилися, але юні футболісти здобули неабиякий досвід, що допоможе їм у майбутніх виступах у змаганнях.

Вдало виступили і юні баскетболісти на обласному турнірі “Майбутня Надія”, присвяченому пам’яті вчителя-методиста Юрія Листопада, зайнявши четверте місце. Крім того, баскетболістки 1992-93 років народження, виступаючи у Всеукраїнській дитячо-юнацькій лізі, здобули дві перемоги у Дніпропетровську та достойно показали себе в турнірі, який пройшов у Бердянську.

На Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед юнаків та дівчат на призи Олімпійської чемпіонки Ірини Мерлені за участю спортсменів Молдови та Білорусі, серед понад 400 борців вільного стилю в турнірі взяли участь і учні Здолбунівської дитячо-юнацької спортивної школи Микола Болотнюк та Віталій Руденко. У категорії 50 кілограмів рівних не було Миколі Болотнюку, який виграв п’ять сутичок і виборов перше місце. Віталій Руденко став третім призером, вигравши чотири сутички і перемігши чемпіона України. Дуже приємно що цього разу цінним подарунком було відзначено і тренера нашої школи Віталія Андрійовича Куцеля, який доклав дуже багато сил та уміння, щоб його вихованці досягли таких успіхів у Міжнародних та Всеукраїнських змаганнях.

Крім того, варто відзначити покращення фінансування школи, спонсорську допомогу, що відіграє важливу роль у підвищенні майстерності юних спортсменів для досягнення у майбутньому високих спортивних результатів.

30.03.2006Анатолій КРАВЧУК, директор Здолбунівської ДЮСШ



Рівне-Ракурс №10 від 30.03.2006p. 
На головну сторінку