Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №512 від 05.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Затримання

Урожай спритних ділків

Урожай спритних ділків

На стаціонарному посту автодороги “Київ-Чоп”, розташованого поблизу села Опарипси Радивилівського району, працівники ДАІ зупинили вантажний автомобіль “Камаз” з напівпричепом. Під час спілкування із водієм - 49-річним Василем, жителем села Іванівка Веселинівського району Миколаївської області, співробітники з’ясували, що вантажівка прямує у село Суходоли Бродівського району Львівської області.

У товарно-транспортній накладній, що знаходилася у водія, вага пшениці становила 22 тонни. Та під час зважування його на ваговому комплексі, що знаходиться біля вищезазначеного стаціонарного посту вага пшениці перевищувала на 7 тонн.

- Наразі транспортний засіб знаходиться біля стаціонарного посту в селі Опарипси Радивилівського району, за цим фактом триває перевірка. Під час проведення заходів, що включає в себе операція “Урожай”, працівники міліції повинні бути напоготові і проявляти ініціативу, оскільки завжди є люди, охочі швидко збагатитися, - зазначив т.в.о. начальника Радивилівського РВ УМВС Володимир Качан.

До речі, під час проведення операції “Урожай” працівники Радивилівського райвідділу міліції встановили особу злочинця, який здійснив крадіжку 28 кілограмів кукурудзи з поля приватного підприємства, що знаходиться в Гайках-Ситенських цього району. Ним виявився місцевий житель, 35-річний Олексій. А 25 липня виявили 27-річного Петра, жителя села Крупець Радивилівського району, який вирішив “позичити”, як він стверджує 5 кілограмів качанів кукурудзи з поля приватного підприємства в с.Крупець.

За цими фактами співробітники міліції винесли постанови про відмову в порушенні кримінальних справ, оскільки сума вкраденого не перевищує межу, встановлену законодавством, але Олексій та Петро будуть притягнені до адміністративної відповідальності. Операція “Урожай” триває.

05.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2011p. 
На головну сторінку