Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №512 від 05.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-круглий

І пішов двір на двір

І пішов двір на двір

Минулого тижня на футбольному полі в парку “Хімік” п’ять дворових команд визначали кращого в міні-футболі. Дводенний турнір, організований за сприяння Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” завершився впевненою перемогою команди “Олімпія”.

Організатори футбольного турніру серед дворових команд прагнуть популяризувати цей вид спорту, як найдоступніший для фізичного виховання молодого покоління, а також з метою виконання державної програми розвитку футболу в обласному центрі.

- У цьому турнірі можуть взяти участь усі бажаючі віком від 12 до 16 років, - каже голова міської федерації футболу Валерій ГЛАДКОВ. - Тобто юнаки, які на період літніх канікул залишилися в місті. Саме для них і проводиться цей турнір. Практично щороку 5-6 команд з різних куточків міста виявляють бажання взяти участь у змаганнях.

Щодо самих перипетій на футбольному майданчику, то матчі тривали у скороченому міні-футбольному варіанті: два тайми по 10 хвилин. Команди провели між собою чотири гри, в яких визначили фіналістів та учасників матчу за третє місце. Бронзовим призером стала команда “Меридіан”, яка переграла з рахунком 4:0 команду “Північний”. У фіналі ж зійшлися “Олімпія” та “Центральний Вогник”. У цікавій та видовищній боротьбі переможцем турніру стали хлопці з “Олімпії”, які забили два “сухих” гола у ворота “вогників”.

Меценат турніру Олександр Нестерук впевнений, що цей турнір дасть поштовх до залучення ще більшої кількості дітей до здорового способу життя.

- Ми вже три роки поспіль проводимо “Кубок майбутніх чемпіонів” для шкільних команд, - розповідає депутат Рівнеради (Батьківщина) Олександр НЕСТЕРУК. - А цьогоріч вирішили провести ще й турнір для дворових команд, аби залучити ще більшу кількість дітей до здорового способу життя та занять спортом. Ми зробили невеличке оголошення, що проводиться такий дводенний турнір на футбольному полі в парку “Хімік”, в якому можуть взяти учать будь-які дворові команди. І цього року зголосилося взяти участь п’ять команд. Думаю, що це дуже хороша справа й мені б хотілося, щоб в майбутньому ще більше хлопчаків долучилися до такого дійства.

Щодо планів на майбутнє, то Олександр Нестерук зазначив, що підтримуватиме ці змагання й надалі.

05.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2011p. 
На головну сторінку