Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №512 від 05.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Меню-газета

Морквяна халва

Морквяна халва

Інгредієнти: 400 г моркви, 75 г ізюму, 75 г горішків кеш’ю , 300 г дрібного цукру, 100 г кокосової стружки, 2 ст.л. будь-якого міцного алкоголю, 1 ст.л. вершкового масла, дрібка солі. Спосіб проготування

Замочіть ізюм в алкоголі. На дрібній тертушці натріть моркву. У важкій глибокій сковорідці розігрійте вершкове масло й обсмажте кеш’ю. Викладіть горіхи на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру, подрібніть їх. Витріть сковороду паперовим рушником, викладіть у неї натерту моркву і кокосову стружку. Просмажте протягом 5-10 хв., весь час помішуючи.

Додайте цукор, дрібку солі і тушкуйте ще 10 хв., весь час помішуючи. Додайте горіхи та ізюм, старанно перемішайте і зніміть з вогню. Форму вистеліть папером для випічки, змастіть папір вершковим маслом. Викладіть халву у форму, рівномірно розподіляючи, і лишіть на декілька годин. Потім наріжте невеличкими квадратиками.

05.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 05.08.2011p. 
На головну сторінку