Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №513 від 12.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Випробування “Енергією”

Випробування “Енергією”

У Львові МФК “Кардинал-Рівне” провів перший цьогорічний спаринг із місцевою “Енергією”. У рівній боротьбі перемогу з рахунком 5:3 святкували підопічні Сергія Гончаренка. Всі три голи у складі нашої команди були забиті новачками “кардиналівців”.

СК “Енергія” (Львів) - МФК “Кардинал-Рівне” - 5:3 (2:1).

Львів: Лисенко, Чепорнюк, Д.Бондар, Вершинін, Рогачов, Легчанов, Макаєв, Павленко, Тригубець, Коваль.

Рівне: Дєнюжкін (Пітуля, 40), Федюк, Танський, Волянюк, Когут, Маринюк, Паршиков, Піддубний, Ситник, Прислупський, Дацюк, Дармовіс.

Загалом у цій грі наставник рівнян Сергій Піддубний залучив новобранців команди, досвідчених Андрія Федюка та Олександра Бондаря. Крім того, отримали свій шанс закріпитися у складі “кардиналівців” місцеві гравці Тарас Прислупський, Павло Дармовіс, Дмитро Ситник та Роман Дацюк. Саме дебютанти нашого клубу стали авторами трьох м’ячів у ворота голкіпера львів’ян, Володмира Лисенка. Так, ще в першому таймі розпочав відпрацьовувати аванси титулований Олександр Бондар, який після шести років кар’єри в львівських командах повернувся додому. Саме Олександр у першому таймі на два м’ячі “енергетиків” Євгена Рогачова та Андрія Коваля відповів влучним пострілом у рамку воріт Лисенка. Після перерви роботи у голкіпера львів’ян побільшало, але на завершальній стадії й надалі влучнішими були господарі майданчику. Коваль та Рогачов оформили дублі, ще одне взяття воріт “Кардинал-Рівне” здійснив рівнянин Сергій Тригубець, який минулого сезону забивав голи саме у футболці нашої команди. Земляки ж відповіли господарям влучними ударами Романа Дацюка та Дмитра Ситника. Тож, рахунок зустрічі - 5:3 на користь “Енергії”.

Післяматчеві коментарі

Сергій Гончаренко (наставник “Енергії”):

- У цьому спарингу попросив своїх підопічних максимально виважено зіграти в обороні. Виконанням цієї установки не зовсім задоволений. Ось в атаці ми добре зіграли, набагато краще, ніж в захисті.

Михайло Кондратюк (віце-президент МФК “Кардинал-Рівне”):

- Ми показали загалом непогану гру, але все-таки поступилися. У першому таймі в нас відзначився Олександр Бондар, згодом він же не зумів реалізувати 10-метровий удар. Перший тайм ми програли 1:2. Після перерви у складі “Кардинал-Рівне” відзначалися Роман Дацюк та Дмитро Ситник, але суперник у підсумку виявився сильнішим.

Поквитатися за поразку підопічні Сергія Піддубного зможуть у вівторок. Керівництво обох клубів домовилося провести у Львові ще один спаринг.

12.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 12.08.2011p. 
На головну сторінку