Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №514 від 18.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Впровадження

Свято без диму і градусу

Незабаром рівняни відзначатимуть два свята - загальнодержавний День незалежності і місцевий - День міста. однак відтепер адреналін мешканцям Рівного підвищуватимуть не алкогольні напої та цигарки, а азарт від різноманітних заходів.

Ще у липні депутати Рівнеради прийняли рішення заборонити продаж алкоголю, пива та слабоалкогольних напоїв в центрі міста у святкові дні та курити у місцях найбільшого скупчення людей.

На думку міського голови Рівного Володимира Хомка, подібна практика впроваджувалася і раніше, що допомогло вберегти місто від надзвичайних ситуацій, які спричиняють саме сп’янілі. Тепер напередодні кожного свята вже не потрібно буде підписувати черговий документ, адже рішення сесії є чинним постійно. Не обійшлося і без іронії. Депутати дозволили споживати… безалкогольне пиво у пластиковій тарі. І хоча директор ВАТ “Рівень” Мар’ян Года висловлювався про абсурдність цього впровадження, бо у пластикових пляшках безалкогольне пиво не випускається, депутати все одно залишили цей пункт.

Відтак, заборона на продаж та споживання алкогольних і тютюнових виробів діятиме протягом семи основних свят - Останнього дзвоника, Випускного вечора, Дня молоді, Дня Незалежності, Дня міста, Дня знань та Дня студента.

Отож, під час масових заходів у Рівному пити і курити забороняється: на майдані та бульварі Незалежності, у сквері Марії Несвицької, в парку ім.Т.Шевченка та площі Театральна.

Алкоголь не продаватимуть: на майдані Незалежності, бульварі Незалежності, бульварі Несвицької, парку Шевченка, вулицях Соборна, Проспект Миру, Короленка, Замкова, Шкільна, Базарна, Полуботка, Пересопницька, Чорновола, С.Бандери, Кн.Ольги та Міцкевича.

18.08.2011



Рівне-Ракурс №10 від 18.08.2011p. 
На головну сторінку