Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №515 від 25.08.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#За межею розуміння

Задушив, бо не любила

Її молоде життя тільки почалося. Мріям третьокурсниці одного із вищих навчальних закладів Луцька стати викладачем географії так і не судилося здійснитися. 20-річну Юлію, мешканку с.Дерев’яне Рівненського району жорстоко вбив нелюд - її односельчанин та одноліток. За відмову з ним зустрічатися дівчина поплатилася життям.

Близько дванадцятої години ночі Юлія поверталася додому з дискотеки, де проводила свій час разом з подругами. Проводити мав її хлопець, однак в останню хвилину зустрітися з ним не вийшло. Отож, повертатися змушена була сама. Дорогою Юлія зустріла свого знайомого Миколу. Дівчина давно йому подобалася, однак на всі пропозиції зустрі-чатися, постійно відмовляла. Так трапилося й цього разу. Підігрітий алкоголем хлопець не сприйняв відмови. Спочатку молодик де-кілька разів вдарив дівчину поліном по обличчю, а потім задушив ременем від її ж сумочки.

Гроші та золоті вироби 20-річний Микола не зачепив, але прихопив із собою її мобільний телефон, який міліціонери знайшли у парку за три кілометри від місця злочину.

Аби зловити зловмисника, правоохоронцям знадобилося 13 годин. Для цього вони залучили внутрішні війська, які прочісували прилеглу територію. На горищі одного із покинутих будинків поблизу села Дерев’яне вони і знайшли Миколу.

- Психіатричної експертизи ми ще не проводили. Однак, уже зараз можу сказати, що хлопець з неблагополучної сім’ї. Частенько бували конфлікти з матір’ю, а напередодні вбивства навіть намагався спалити хату, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Василь ЛАЗУТКО. - Крім того, Микола раніше судимий за крадіжку і відбував покарання у Дубенській виправній колонії.

Наразі порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

25.08.2011Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 25.08.2011p. 
На головну сторінку