Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №516 від 01.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 068 9831637.

Наразі у редакційній пошті такі запитання:

- Коли буде прем’єра нового сезону “Доктора Хауса”? Чи позбудеться він нарешті своєї залежності від вікодину?

- 7 сезон серіалу на українському телебаченні мають показати у вересні (у наступному номері читайте детальнішу статтю про “Доктора Хауса”).

- Чим зараз займається актриса, яка зіграла інтриганку Джину в “Санта-Барбарі”?

- Виконавиць Джини Кепвелл було дві. Першій із них, Лінді Джибоні, зараз за 60 років, вона живе в Нью-Йорку, і викладає в Нью-Йоркському університеті. Джина номер два, Робін Меттсон, після “Санта-Барбари” знялася у серіалі “Всі мої діти”, зігравши там героїню із розщепленням особистості. Однак довго в серіалі не протрималася і зараз на пенсії, веде кулінарне шоу.

- Чи буде продовження “Відчайдушних домогосподарок”? Коли ми побачимо останній сезон? Як можна написати листа акторам?

- Новий канал має показати 7 сезон “Домогосподарок” у жовтні. Зараз у США знімається восьмий сезон серіалу, і він може стати останнім. Продюсери засекретили фінал серіалу, але відомо, що він має бути сенсаційно несподіваним. У пресу просочились лише чутки про те, що Майкл Дельфіно сп’яну переспить із геєм, і в них може розпочатися роман.

Продюсер Марк Черрі вважає, що настав час із гідністю завершити серіал, але американці розділилися на два табори: одні розділяють позицію продюсера, інші вимагають продовження. Самі актриси, які грають домогосподарок - у сльозах від цієї новини, хоча і самі частково у цьому винні. Вони вимагають завеликі гонорари, а серіал втрачає рейтинги на телеканалі АВС. Актрисі Марсії Кросс (Брі Ван де Камп - Ходж), яка за освітою є також професійним психологом, доводиться втішати колег, і бути посередником між продюсерами та глядачами. Якщо Ви теж хочете продовження, пишіть актрисі: http://www.facebook.com/MarciaACross, https://twitter.com/ReallyMarcia (англійською мовою, природно). Російськомовні фан-сайти “Відчайдушних домогосподарок” та М.Кросс В Контакті: http://vk.com/des-pera-te.housewives, http://vk.com/m_cross.

01.09.2011Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 01.09.2011p. 
На головну сторінку