Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Позафракційний Харковець

Начальник міського управління освіти, депутат Василь Харковець заявив про свій вихід із партії “Фронт змін” та фракції у Рівнераді. На переконання головного освітянина Рівного, чиновник його рівня має бути аполітичним і займатися суто довіреною йому сферою діяльності.

Відтак, позафракційність у Рівнераді стає поширеним явищем. Василь Харковець став вже третім за ліком безпартійним та позафракційним депутатом. До цього з “Удару” виключили Святослава Євтушенка, а з “Батьківщини” Анатолія Чугуєвця.

Офіційний в.о.

Нарешті відомий хореограф Роман Гриценюк - головний культурник Рівного. Нещодавно його як начальника управління культури офіційно представили керівному складу міськвиконкому. Щоправда, деякий час посада пана Романа зватиметься - заступник начальника - в.о. начальника управління культури.

Грітимуть у кредит

Для того, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон, тепловики змушені брати кредит. Сума немала - 20 мільйонів гривень. Однак цих грошей вистачить лише для того, аби погасити борги за газ, і як-то кажуть, запуститися.

Кредит, під заставу комунального майна, погодився надати “Дельта Банк”. Між іншим, тепловикам не потрібно б було вдаватися до такого радикального кроку, аби споживачі вчасно розрахувалися з боргами, які на сьогодні складають вже більше 25 мільйонів.

Модно їсти шоколад

Рівненська молодь за відмову від куріння отримувала шоколад

Флешмоб “Молодь Рівного кидає палити” відбувся у центрі міста. Організатори проекту пропагували здоровий спосіб життя та зниження ризиків, пов’язаних зі зловживанням спиртним та тютюновими виробами. Вони зупиняли перехожих, аби поцікавитися, чи палять вони. Усім, хто відповідав “ні”, давали шоколадку, а на руці маркером малювали перекреслений недопалок.

Обіцяна зупинка

Невдовзі, а саме приблизно до кінця вересня, на вулиці Данила Галицького, неподалік кафе “Мономах” з’явиться зупинка громадського транспорту. Наразі тривають роботи із її облаштування.

Своя історія, свій підручник

У міський бюджет на 2012 рік можуть закласти гроші для видання підручника з історії України, в якому будуть розділи про національно-визвольні змагання, знакові періоди становлення незалежності держави, утвердження демократії та запровадження європейських цінностей. Принаймні з такою ініціативою виступили члени комісії з гуманітарних питань Рівнеради. Наразі вирішується вартість видання такого посібника.

08.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку