Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №234 від 06.04.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Місцева гордість

Рівненський дует »Наташа&Леся» не боїться зіркової »хвороби»

Рівненський дует »Наташа&Леся» не боїться зіркової »хвороби»

Якщо ви думаєте, що в Рівному шоу-бізнес знаходиться ще у зародковому стані, то помиляєтеся. За останні роки на зірковому небосхилі нашої області загорілося чимало сузір’їв, особливо молодих. Серед них - близько трьох років тому з’явився незвичайний дует “Наташа енд Леся”. Юні співачки вже встигли випустити свою першу платівку. А нещодавно виступали з сольним концертом у Палаці дітей та молоді, подарувавши глядачам півтори години задоволення і гарного настрою.

Дует виник зовсім випадково, оскільки учасниці спочатку займалися танцями. Вокальні здібності дівчаток помітила вчителька співу Ірина Бойчук, коли вони на репетиції разом наспівували пісеньку. Отримавши схвальний відгук, Наталка і Леся захопилися співом усерйоз. Тепер вокал вони вважають невід’ємною частиною свого життя, а не просто хобі.

Сольний концерт, конкурси, виступи на великих сценах надають юним талантам наснаги, сили і терпіння, адже справу вони обрали нелегку. Учасниці дуету впевнено крокують до своєї мети, бо мають, за їх же словами, »пробивні» характери. У планах місцевих зірок - сцена, виступи за кордоном, кліпи та інтерв’ю на телебаченні. І як тут не захворіти зірковою »хворобою»?

06.04.2006Олена РУДИК



Рівне-Ракурс №10 від 06.04.2006p. 
На головну сторінку