Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Митники домовилися про боротьбу

Нещодавно у пункті пропуску “Верхній Теребежов” рівненські митники провели робочу зустріч з колегами з Пінської митниці, під час якої домовилися підвищувати ефективність співпраці у сфері боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил.

Відтак, обговорили основні напрями співпраці.

Новий очільник Березнівщини

Головою Березнівської районної державної адміністрації призначили Ігоря Мельника, який донедавна працював заступником голови РДА.

Тутовичам - 500

Селу Тутовичі, яке розташоване у Сарненському районі виповнилося півстоліття. Місцевих жителів зі святом привітала заступник голови ОДА Світлана Сад, яка від себе особисто передала в сільську амбулаторію електронні медичні ваги для зважування малят та апарат для вимірювання цукру в крові.

Від очільника області Василя Берташа громада отримала оргтехніку.

“Сімейні перегони” фінішують 10-го

Завершальні змагання спортивно-інтелектуальної гри “Сімейні перегони” пройдуть у Кузнецовську 10 вересня. Родини-учасники змагатимуться у спритності в 4 естафетах. Для цього використовуватимуть надувні конструкції та атракціони. В осінньому суперфіналі візьме участь 16 сімейних команд, що упродовж усіх етапів зуміли набрати найбільше рейтингових балів.

Загалом у проекті взяли участь майже 30 тисяч мешканців області.

Борги зменшуються

За оперативними даними, сума боргу становить 2 мільйони 300 тисяч гривень. А ще торік на початок вересня підприємства були винні краянам більше 10 мільйонів гривень.

Із діючих підприємств області найбільшими боржниками залишаються КДП “Ізумруд” (396,1 тисячі гривень), ВАТ “Завод залізобетонних виробів” (302,6 мільйона гривень), ВАТ “Рівненська друкарня” (244,4 тисячі гривень).

Селяни об’єдналися в організацію

Під час робочої поїздки до села Малеве заступник голови обласної ради Олександр Чуприна зазначив: “Приємно відзначити, що територіальна громада села не один раз вигравала проекти, які фінансуються з недержавних фондів. Це одна з найактивніших громад району”. Також стало відомо, що громадська організація, яку створили селяни, якраз працює над розробкою проекту щодо забезпечення села якісною питною водою. А Олександр Чуприна запропонував селянам за підтримки фонду ПРООН створити обслуговуючий кооператив, який би займався обслуговуванням місцевого водогону.

08.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку