Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Розпочали з поразки

Розпочали з поразки

Г равці МФК “Кардинал-Рівне” не зуміли подарувати своєму новому наставнику Сергію Піддубному дебютну перемогу в першому турі футзальної Екстраліги. На власному майданчику рівняни зазнали поразки з рахунком 1:3 від срібного призера минулої першості, львівської “Енергії”.

“Кардинал-Рівне” - “Енергія” 1:3 (1:2).

Рівне: Дєнюжкін - Паршиков-к, Піддубний, О. Бондар, Маринюк - Ситник, Танський, Федюк, Когут, Волянюк.

Львів: Лисенко-к - Овсянніков, Павленко, Якунін, Легчанов, Коваль, Тригубець, Струк - Д.Бондар, Чепорнюк, Макаєв, Рогачов - запасні: Ільків.

Голи: Волянюк - Якунін, Павленко, Рогачов.

Вилучення: Танський - Овсянніков.

Для рівнян зустріч із “Енергією” стала вже третьою за останній місяць. Під час літнього міжсезоння “кардиналівці” двічі зіграли із срібним призером минулої першості: у першій грі поступилися (3:5), а у другому матчі впевнено взяли реванш (7:3). Тож, можна сказати, команди добре вивчили слабкі й сильні сторони один одного й такої гольової феєрії, як під час львівських “товарняків” не слід було очікувати. Що й в підсумку підтвердив результат.

Гра у вщент заповненому залі ДЮСШ №4 була доволі емоційною, подекуди гравці ледь не розпочинали бійки. Але до цього все-таки не дійшло. Гості, у складі яких грають чи не всі представники національної збірної України з футзалу, першими відкрили рахунок. Сергій Якунін з правого флангу атаки, немов з гармати вистрілив у дальній кут і Віталій Дєнюжкін змушений був діставати м’яч із сітки своїх воріт - 0:1. Утім, львів’яни лише лічені хвилини були попереду. Михайло Волянюк не менш красивим та потужним ударом змусив капітулювати досвідченого голкіпера “Енергії” Владислава Лисенка - 1:1. Не довго раділи успіху у свою чергу і рівняни, адже знаний бомбардир українського футзалу Маким Павленко на 13-й хвилині повернув своїй команді перевагу - 1:2. Після цього гра набула нервового забарвлення. Гравці обох команд неодноразово порушували правила й наприкінці першого тайму точка кипіння досягла свого апогею. Не поділили щось між собою Віталій Танський та Денис Овсянніков. На майданчик вибігли представники обох команд. Упродовж кількох хвилин суддям довелося вгамовувати емоції “енергетиків” та “кардиналівців”. Що цікаво, долучився до суперечки і президент МФК “Кардинал-Рівне” Володимир Валявка, який не приховував своїх емоцій і намагався довести суддям їхню неправоту. Однак його контраргументи не вплинули на рефері, які залишилися при своїй думці й головні “герої” епізоду (Танський та Овсянніков) побачили перед собою червоне світло.

Після перерви господарі заволоділи ініціативою, але втілити її в гол так і не вдалося. Щоправда, був близьким до встановлення нічийного рахунку Андрій Паршиков, але капітан рівнян, вийшовши сам на сам із Владиславом Лисенком був збитий ним у штрафній. Утім, суддя вирішив, що ветеран рівненського футзалу впав за власної ініціативи. Тож, бачачи безперспективність своїх гравців в атаці, Сергій Піддубний вирішив рятувати становище за допомогою п’ятого польового гравця, роль якого ще за минулого сезону виконує наш голкіпер Віталій Дєнюжкін. Попри це, дивідендів нашій команді цей тактичний хід так і не дав. Навпаки, саме наш воротар у центрі майданчика не зміг відібрати м’яч у гравця “Енергії ” і Євген Рогачов закотив шкіряного у незахищену рамку “кардиналівців” - 1:3.

Після завершення гри визнали кращих гравців матчу. У складі “енергетиків” таким став Дмитро Бондар, а серед господарів - Михайло Волянюк. Наступну гру МФК “Кардинал-Рівне” проведе наступними вихідними в Івано-Франківську проти діючого чемпіона України “Урагану”.

Сергій ПІДДУБНИЙ (граючий тренер МФК “Кардинал-Рівне”):

- Якщо оцінювати гру нашої команди за п’ятибальною шкалою, то, думаю, на “четвірку” ми заслужили. Змістом гри я задоволений. Інша справа - результат. Ним, звісно, я невдоволений. Ми нав’язали непростому супернику свою гру. Але на результаті позначився клас команд. Вони свої моменти практично по максимуму реалізували. Мали три ігрові моменти, з яких два матеріалізували у гол. Ми ж п’ять моментів створили, а забили лише одного разу. Щодо наступної гри з чемпіоном України, то нам однаково, скільки в них у складі бразильців. Ми їдемо до Івано-Франківська за перемогою.

08.09.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку