Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №517 від 08.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“ОДЕК” оступається вдома

У 11-му турі чемпіонату області з футболу в першій лізі загострилася боротьба за нагороди. Так, рівненська “Славія”, яка йшла до цього на другому місці, в Оржеві здолала лідера, місцевий “ОДЕК”, і скоротила відставання від оржівців до шести пунктів.

Приніс перемогу рівнянам капітан команди Роман Волох, який ще в першому таймі забив єдиний гол у грі. У наступному турі на підопічних Олега Кучера чекає ще один матч “не на життя” в Сарнах, де місцевий “Маяк” буде намагатися будь-що перемогти гостей. Враховуючи непрості стосунки цих суперників, гра обіцяє бути вкрай напруженою і драматичною. Про серйозність намірів сарненчан свідчить впевнена перемога в цьому турі над “Волинь-Цементом” із Здолбунова з рахунком 4:1. Серед інших матчів туру були зафіксовані такі результати: “Сокіл” (Радивилів) - “Случ” (Березне) - 1:2, “Гоща-АМАКО” - “РОКО-Городок” - 2:0, “Ізтоп-РАЕС” (Кузнецовськ) - “Енергія” (Березне) - 3:1.

Після 11-ти зіграних турів лідерство утримує “ОДЕК” - 27 очок, далі команди розташувалися таким чином: “Славія” - 21, “Случ” - 19, “Гоща-АМАКО” - 18, “Маяк” - 16, “Ізотоп-РАЕС” - 16, “Волинь-Цемент” - 14, “Енергія” - 13, “РОКО-Городок” - 12, “Сокіл” - 1.

Також триває боротьба за призові місця й у другій лізі чемпіонату області з футболу. У 14-му турі тріо лідерів здобуло перемогу. Так, здолбунівська “Волинь” вдома розгромила “Колоз” із Козина - 3:0. Рівненський “Водник” не мав проблем із дубровицькою “Горинню” - 4:1. Трошки скромніше святкували успіх гравці “Вельбівно”, які забили у ворота команди “Прогрес-Воловікова” (Горбаків) два сухих м’ячі. Таким чином перше-третє місця окупували “Волинь” - 28 очок, “Водник”, та “Вельбівно”, в яких на два пункти менше.

Лідер у Рівному не встояв

РК “Рівне” провів першу гру другого етапу першості України з регбі серед команд вищої ліги й відразу ж здобув впевнену перемогу.

На своєму тренувальному майданчику (стадіон ЗОШ №25) із рахунком 34:14 переграв восьмиразового чемпіона України - столичну команду “Арго”. Наступна гра нашого клубу має відбутися 11 вересня в Івано-Франківську, проти місцевого “Роланда”. Щоправда, подальша боротьба РК “Рівне” - бронзового призера кубкової першості країни - під великим питанням через фінансові причини, адже команді бракує коштів на переїзд до Прикарпаття.

“Регіна-МЕГУ” далі не йде

“Регіна-МЕГУ” завершила свої виступи у Кубку України з волейболу серед жіночих команд.

Двічі рівнянки з однаковим рахунком 0:3 поступилися представникам волейбольної Суперліги: тернопільській “Галичанці-Динамо-ТНЕУ” та господаркам паркету “Континіум-Волинь-Університет-ОДЮСШ”. Єдиною втіхою для підопічних Валерія Слєпцова стала перемога над найслабшою командою групи, “Галичанкою-ТНЕУ-2” із рахунком 3:0. Таким чином до наступного раунду вийшли клуби Суперліги, а “Регіна-МЕГУ” тепер може сконцентруватися на виступах у чемпіонаті.

08.09.2011Андрій ЄЩЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 08.09.2011p. 
На головну сторінку