Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №518 від 15.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Бюджет перевиконали

297,1 мільйона гривень надійшло до міського бюджету Рівного за вісім місяців поточного року. Це на 25,7 мільйона гривень більше, ніж за аналогічний період торік. Основними джерелами наповнення місцевого бюджету залишаються податок з доходів фізичних осіб, плата за землю та єдиний податок.

Марш здорової молоді

10 вересня, в День фізкультурника, незалежні націоналісти Рівного вийшли на вулиці, аби закликати молодь до занять спортом і відмови від шкідливих звичок. Молодь несанкціоновано пройшлася центральною вулицею міста, вигукуючи гасла типу: “Слава Україні! Героям слава!”, “Слава нації! Смерть ворогам”, “Спорт, здоров’я, нація”, “Молодь обирає спорт”, “Молодь на стадіони”, “Здорова молодь - здорове майбутнє”, “Герої не бухали - герої воювали” та інші. На ході були присутні навіть кілька гостей з Луцька та Вінниці. Люди позитивно сприймали дійство і висловлювали свою підтримку.

Попок очолив корпус

У Рівненському гарнізоні т.в.о. Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Анатолій Пушняков відрекомендував новопризначеного командира 13-го армійського корпусу генерал-майора Сергія Попка.

З цієї нагоди на Рівненському загальновійськовому полігоні відбулось урочисте зібрання військовослужбовців управління 13-го армійського корпусу та командирів підпорядкованих військових частин.

- Для мене є великою честю відрекомендувати вам сьогодні генерал-майора Сергія Попка. Перед тим, як очолити корпус, він пройшов сходинками військової кар’єри від командира взводу до заступника Об’єднаного оперативного командування Збройних Сил України. Як командир тактичної групи, отримав бойовий досвід виконуючи миротворчу місію в республіці Ірак. Також, в арсеналі цього генерала - звання науковця. Сергій Миколайович є кандидатом військових наук, що, я впевнений, допоможе йому вивести корпус на нові якісні показники.

Поповнення краєзнавчого

Рівненський обласний краєзнавчий музей поповнився нагородами відомого українського військового і політичного діяча Тараса Бульби-Боровця. Впродовж твивалого часу вони зберігалися в Канаді, у племінниці отамана Марії Лантух. Тільки нещодавно пані Марія вирішила, що нагороди повинні повернутися на Батьківщину і доручила цю справу голові Березнівської громади конгресу української інтелігенції Аллі Куц.

Парад колясок

Незабаром у Рівному планують провести неординарний захід - парад колясок. Таким чином організатори акції хочуть звернути увагу рівнян на найголовніше у нашому житті - майбутнє покоління. Планується, що “дитячі автомобілі” вбиратимуть у яскраві костюми.

15.09.2011



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2011p. 
На головну сторінку