Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №518 від 15.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“Чисте місто”

Активісти “Фронту Змін” взяли Устю під свій захист

Активісти “Фронту Змін” взяли Устю під свій захист

Колись річка Устя, що протікає через обласний центр, була джерелом життя, але в останні десятиліття вона перетворилася на брудну стічну канаву. Люди, які живуть поруч із нею і мали б піклуватися про її чистоту, натомість викидають і зливають у річку все, що тільки можна. Влада не має коштів, щоб очисти водойму. Тому до справи вирішили взятися громадські активісти та представники партії “Фронт Змін”. Днями вони прибирали частину річкового узбережжя, що на початку вулиці Набережна у Рівному (неподалік ресторану “Європа”).

До справи взялися рано-вранці. Скосили чагарник, який густо вкрив берег, зібрали пластикові пляшки, папір, інше сміття. Прибрали мотлох з бетонних плит, якими вимощене узбережжя, замели пішохідні доріжки. Більш ніж за три години роботи назбирали та вивезли кілька десятків великих мішків зі сміттям.

- Ми усвідомлюємо, що одна акція не зможе повністю зняти проблему річки Устя, але вирішили, що хтось мусить почати цю справу, - розповів ініціатор акції, депутат міської ради від “Фронту Змін” Юрій ВОЗНЮК. - До нас приєдналася активна молодь. Переконані, що наша ініціатива спонукає і владу діяти активніше. Крім того, маємо намір і надалі організовувати такі акції. Сподіваємося, що нас і в майбутньому підтримуватимуть небайдужі рівняни, для яких важливо жити в чистому місті.

15.09.2011Сторінку підготувала Варвара МИХАЙЛЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2011p. 
На головну сторінку