Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №518 від 15.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Олесь, куди дівся Левін із “Інтернів”? Напишіть терміново, - пише Лариса із Рівного.

- Левіна дійсно вивели із серіалу. Але не з самого початку, а в п’ятдесят п’ятій серії. Він їде на рік у США на стажування. Причини - автори ситкому просто не знали, що далі робити із героєм. На сайті “Інтернів” один із фанів пише: “Побачити актора можна в іншому серіалі, показ якого відбувається зараз на Першому національному телеканалі “Росія”.

- Розкажіть про актрису, яка зіграла Лорену дель Вільяр у старому доброму серіалі “Просто Марія”! - просить Артур із Здолбунова.

- Актриса відома російськомовним глядачам також за роллю Нарди в серіалі “Такі жінки” та Соні Нарвайєс в т/с “В ім’я твоєї любові” - на “Інтері”. Коханого Соні зіграв Роберто Вандер, відомий за роллю адвоката Рафаеля Ідальго в “Simplemente Maria”, який допоміг вибратися Лорені із тюрми, й потрапити в психлікарню, звідки втекла та маніакально мстилася головній героїні “Просто Марії”. Актриса має дочку, яка стала вже повнолітньою. Розлучена і не вийшла вдруге заміж, хоча мала і має багато шанувальників. Найвідоміший фільм Габріели зараз - ситком “Desmagrugados” (нема оригінального перекладу українською) разом з Роберто Баллестеросом (Артуро д’Анхелі в “Просто Марії”). Габі знялася також в численних кінофільмах і грала у театральних постановках. Актриса - лауреат багатьох міжнародних та мексиканських премій, серед яких Testimonio de Calidad - найкраща актриса-“лиходійка”, а також Revalacion De Teatro Actriz Dramtica. Габріела Гольдсміт також є засновником і президентом організації “Cdigo Ayuda”, діяльність якої спрямована на поліпшення життя безпритульних дітей та підлітків.

- Ми скучили за серіалом про Букіних, - пише Віталій із сім’єю. - Надрукуйте принаймні якісь нові приколи із серіалу “Щасливі разом”!

- Із задоволенням, Віталію. Довелося добряче постаратися, аби вибрати із пласких та бородатих - нормальні й справді смішні:

Гена: Тобі обов’язково глумитися з мене, коли мені погано?

Даша: Звичайно, я ж твоя дружина!

- Що змушує чоловіків зраджувати жінкам?

- Жінки!

- Чому пульт не працює?

- Я, звичайно, не електрик, але, як на мене, пульт не працює, тому що телевізора немає.

- Руки-то золоті, шкода ростуть не звідти!

15.09.2011Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 15.09.2011p. 
На головну сторінку